HÍRDETÉS



HÍREK
Részletes kereső
 Az utóbbi 2 hétből 1 hónapból 1 évből
 

A gyermekbántalmazással vádolt iskolaigazgató menesztését követeli a kerületi CKÖ elnöke

A gyermekbántalmazási ügybe keveredett XIII. kerületi iskolaigazgató menesztését követeli a kerületi roma önkormányzat elnöke , miután lakossági fórumon meghallgatta a szülők panaszait.

A szabadság ára

A szabadságnak ára van. Mindenki fizet érte. Ki így, ki úgy. Ma jogerősen erről hozott ítéletet a függetlennek nevezett magyar bíróság! A jövő most kezdődik!

A fájdalmas közöny

A RomNet szerkesztősége szolidaritását fejezi ki a Magyar Nemzet teljes szellemi műhelye, alkotói közössége felé, mert tudjuk, hasonló helyzetben Ők is ugyanezt tennék!

Gyerekbántalmazás miatt nyomoznak egy budapesti iskola igazgatója ellen

Gyermekbántalmazási ügybe keveredett Putnoki Zsolt, a XIII. Kerületi Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola igazgatója, a Szabolcs megyei Újkenéz korábbi fideszes polgármestere - írja a 24.hu.

Balog Zoltán távozik az Emmi éléről

Balog Zoltán a kormánymédia lapjában, az Origóban jelentette be, távozik az Emberi Erőforrások Minisztériumából. Elmondta, miért, és azt is, hol folytatja: a Polgári Magyarországért Alapítvány élén.

Fényhozók a szegénysoron

Vannak olyan mélyszegénységben élő, főként roma családok Magyarországon, akiknek otthonaiba húsz éve nincs bevezetve a villany, este gyertyákkal világítanak.

Itt a Muzsikáló Magyarország pályázat

Muzsikáló Magyarország 2018 címmel írt ki pályázatot turisztikai szempontból frekventált helyszíneken működő vendéglátó helyiségek számára a Miniszterelnöki Kabinetiroda és a Hagyományok Háza.

Aki bemutatja az igazi cigány kultúrát

A Dikh Tv rövid idő alatt az egyik legsikeresebb csatorna lett a legnagyobb videómegosztón. A Dorina karrierjét is egyengető Balogh Elekkel beszélgettünk.

A függöny mögött áll a bál az ORÖ-ben

A korrupciós ügybe keveredett ORÖ-elnök és a képviselők bár kerülik a nyilvánosságot a színfalak mögött komoly balhék történnek rendőrségi akciókkal.

Nyomoz a rendőrség az ORÖ-elnök „papírozós” kampánya miatt

Vesztegetés gyanújával nyomoz a rendőrség Balogh János ORÖ-elnök ellen a Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott 3,5 millió forintos fiktív kampánya miatt.

Meghalt Babos Gyula

Türelemmel viselt betegség után csütörtökön, 68 éves korában elhunyt Babos Gyula Liszt-díjas jazz-zenész, zeneszerző, művésztanár.

BÖRTÖNBE IS KERÜLHET SNEIDER TAMÁS MINDKÉT FIA

A Betyársereg tagjai, köztük a jobbikos politikus fiai egy roma családot fenyegettek meg a vád szerint. Többek között közösség tagja elleni erőszak a vád ellenük.

Szükség van a romákra az európai munkaerőpiacon! Járóka Lívia sajtóközleménye

Idén ismét az Európai Parlament ad otthont a már hagyományosan minden évben megrendezendő Roma Hétnek. A nagyszabású rendezvény megszervezését az Európai Néppárt is támogatta.

Szükség van a romákra az európai munkaerőpiacon! Járóka Lívia sajtóközleménye

Idén ismét az Európai Parlament ad otthont a már hagyományosan minden évben megrendezendő Roma Hétnek. A nagyszabású rendezvény megszervezését az Európai Néppárt is támogatta.

Győztek a roma jogvédők az Emmivel szemben

Ötvenmilliós közérdekű bírság megfizetésére, országos deszegregációs terv kidolgozására, 13 vidéki iskola mihamarabbi deszegregációjára kötelezte elsőfokú döntésében az Emmit a Fővárosi Törvényszék.

Romanapi kulturális műsor Újpesten

Az „Eötvös József” Cigány – Magyar Pedagógiai Társaság, az Újpesti Cigány Nemzetiségi Önkormányzat és a Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat irodalmi és zenei műsort rendezett a romanapon.

„Új korszak kezdődik a romaügyben is” - Interjú Aba-Horváth Istvánnal

A cigány közéletben is egy új korszak kezdődhet el, de előbb vissza kell állítani a romaügy önbecsülését – mondja Aba-Horváth István, az Országos Roma Önkormányzat képviselője.

1956-os cigány hősöket ábrázoló bélyegkisívet bocsátottak ki Budapesten


(archív)

Az 1956-os forradalom és szabadságharc cigány hőseit ábrázoló bélyegkisívet bocsátott ki a Magyar Posta Zrt. a nemzetközi roma nap alkalmából, pénteken Budapesten.

Az ORÖ láthatatlan kampánya 80 millió adóforintból


(archív)

Az ORÖ 80 millió forintot a nemzetiségi listájával kapcsolatos kampányfinanszírozásra, de ebből a pénzből saját honlapjukra egy tájékoztató közleményre sem jutott, hogy kire is szavazhatnak a romák.

Roma fórum Debrecenben: A nemzetiségekről - másképp


(archív)

Szakmai tájékoztató napot és fórumot tartottak Debrecenben a közelgő nemzetiségi szószóló választás kapcsán. A rendezvény díszvendége Kósa Lajos tárca nélküli miniszter volt.

Tündérmese a Tündérhegyen - Magyar módra!


(archív)

Orbán Viktor, Lázár János és a főlelkipásztor Balog Zoltán olyan sikeresen integrálta erőforrásként Farkas Flóriánt, hogy még a sofőrje is tudott venni 509 millióért egy budai ingatlant!

Megalakult a Roma Szakkollégiumi Tanács


(archív)

Megalakult a Roma Szakkollégiumi Tanács, aminek egyik fontos célja, hogy egységes szempontok alapján értékelje a felzárkózást.

Nyomoron nyerészkedők – Több tízezer voksot vásárolhatnak meg a választás napjáig


(archív)

Súlyos egzisztenciális zsarolással nyerészkednek a pártok a romák, a szegények szavazatain ott, ahol sem ígérni, sem érdemben segíteni nem tudnak vagy akarnak.

Az ő bőrükre megy - Romák tüntettek az ORÖ ellen


(archív)

Szégyellünk titeket! – üzenték roma értelmiségiek az ORÖ-nak a szervezet Dohány utcai székházánál tartott demonstráción. A tüntetést több társával egy fiatal roma jogász, Kalányos Zsolt szervezte.

Fiatal romák üzenik: Farkas Flórián és az ORÖ nem képviseli őket


(archív)

Fiatal roma aktivisták és értelmiségiek tiltakoztak az ORÖ és Farkas Flórián ellen, mert szerintük nem képviselik a magyar romákat, ahogyan a roma nemzetiségi lista sem a cigányok listája.

Az RPM is az ORÖ feloszlatását kezdeményezi


(archív)

Önálló képviselői indítványában az ORÖ feloszlatását kezdeményezi Dancs Mihály képviselő, arra kérve Balogh Jánost, hogy a következő testületi ülésen tűzze napirendre határozati javaslatát.

Setét Jenő: az ORÖ csak a szégyent, a megaláztatást jelenti számunkra


(archív)

Az ORÖ elnökének lemondását és testületének feloszlatását követeli Setét Jenő polgárjogi aktivista, mert szerinte az önkormányzat csak a szégyent és a megaláztatás jelenti a cigányság számára.

ORÖ-elnök: Elvette a romák pénzét Farkas Flórián


(archív)

Harmincmilliárd forintot tett el Farkas Flórián – állítja Balogh János azon a hangfelvételen, ami szombaton került a Magyar Nemzet birtokába.

Roma értelmiségi fiatalok tüntetnek kedden az ORÖ ellen


(archív)

Fiatal roma értelmiségiek szerveznek kedd délutánra tüntetést az ORÖ ellen, tiltakozva a roma szervezet körüli korrupció és megszámlálhatatlan büntetőügy miatt.

A vizet prédikáló ORÖ-elnök


(archív)

Két hete még azt javasolta az ORÖ elnöke a közgyűlésének, utalják vissza a Magyar Államkincstárnak a kampánytámogatásra kapott 80 millió forintot, mert azt nem tisztességes módon fogják felhasználni.

A Fidesz jászsági képviselője, Pócs János is cigányozott egy rendeset


(archív)

Pócs János szerint érthető, hogy a jászságiak nem akarnak „migránsokat” befogadni, mivel a cigányokat se akarták.

Egy hangfelvétel szerint választási csalást szervezhet az ORÖ vezetője


(archív)

Egy, a Magyar Nemzet birtokába került hangfelvétel szerint fiktív kampányrendezvényeket akart lepapíroztatni az ORÖ elnöke, Balogh János saját településén dolgozó rendezvényszervezővel.

Setét Jenő: Nincs joguk ítélkezni felettünk!


(archív)

A politika nevelte ilyenné a romákat, mert folyamatosan kihasználta, felhasználta és becsapta őket – állítja Setét Jenő roma polgárjogi aktivista.

Tiltakozó levél Lázár János miniszter részére!


(archív)

Bocsánatkérésre és lemondásra szólítják fel Lázár János minisztert cigányellenes kijelentése miatt roma civil szervezetek vezetői egyéni nyilatkozatukban és nyílt levelükben egyaránt.

Setét Jenő kiosztotta a "cigányozó" minisztert


(archív)

Videoüzenetben osztotta ki Setét Jenő roma jogvédő aktivista Lázár Jánost, amiért szerdán "migránsozás" közben "cigányozott" is.

Lázár János gyűlöletkeltése kabinetjének beismerő vallomása


(archív)

Lázár Jánosnak a cigányság elleni gyűlöletkeltése nem más, mint saját kabinetjének beismerő vallomása, hogy gyűlöletkeltők és rasszisták, akik a megosztással és félelemkeltéssel akarnak uralkodni.

Lázár szerint nem lehet integrálni a bevándorlókat, mert a romákat sem sikerült


(archív)

A cigányokat sem sikerült integrálni 600 év alatt, a bevándorlókat sem lehet – erről beszélt Lázár János mártélyi utcafórumán szerda este.

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2018 április   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS



EGY ÉVE TÖRTÉNT
 • Köztartozók és jogerősen elítélt tagok az ORÖ-ben

 • NINCSENEK SOROS-CIGÁNYOK, TÁRSADALMI ÜGYEK VANNAK

 • Az Opre Roma Párt törvényességi ellenőrzését kérte a nemzet feljelentője

 • „Befőttek lesznek a közmunkások, ami megbuggyan”

 • Pápai Joci: "Büszke vagyok, hogy cigány emberként képviselhetem Magyarországot"



CÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?














KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:


 • sosi - na mi van?
  www.sosinet.hu





  Decade of Roma Inclusion





 • Rádió C



  100 Tagú Cigányzenekar



  MTV-Roma magazin