HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Az ORÖ új elnöke egyszerre tagja a Lungo Dromnak és elnöke az MCF-nek!

betűméret csökkentése betűméret növelése
2016 Február 27    Forrás: romnet-HBA


Ez a cikk archív

Az ORÖ új elnöke, Balogh János egyszerre tagja a Lungo Dromnak és elnöke az MCF-nek, derült ki az önkormányzat elnökségének közleményéből!

Hirdetmény

Az Országos Roma Önkormányzat elnöksége szombaton közleményben tudatta: "A szervezet elnökének Balogh Jánost választották, aki 1999. óta tagja a Lungo Dromnak és elnöke a Magyarországi Cigányszervezetek Fórumának is. Az újonnan megválasztott elnököt a Lungo Drom és szövetségesei jelölte".

 

Balogh János


Az ORÖ elnöksége tudatta azt is: “a jövőbeni feladatainak ellátását a kormányzattal együttműködve, Farkas Flórián parlamenti képviselővel, miniszterelnöki biztossal összhangban kivánja végezni.”

 

A közlemény szó szerinti változata:

Sajtóközlemény


Tárgy:            Megalakult az ORÖ új vezetése

Kiadja:      Országos Roma Önkormányzat

Kapcsolat:                       oroelnokseg@gmail.com

Dátum:           2016. február 26. péntek

 

 

A Lungo Drom és szövetségesei adja az elnököt és az alelnököket a megújult Országos Roma Önkormányzat vezetőségébe 

 

Az ORÖ elnökválasztó közgyűlése meggyőző többséggel újította meg a szervezet vezetőségét. Rendzavarás a tisztújító közgyűlésen nem volt tapasztalható, kulturált tisztújítás zajlott. 

 

A szervezet elnökének Balogh Jánost választották, aki 1999. óta tagja a Lungo Dromnak és elnöke a Magyarországi Cigányszervezetek Fórumának is. Az újonnan megválasztott elnököt a Lungo Drom és szövetségesei jelölte.

A megválasztott négy elnökhelyettes Csóka János, Jónás Gábor, Lakatos István és Rácz Tamás. Mind a négyen a Lungo Drom és szövetségesei jelöltjei.

 

Az így egységessé vált és megújult szervezet lehet a garanciája annak, hogy az utóbbi idők botrányos működését, az előző elnök, Hegedüs István és az előző hivatalvezető Buri Edina szakmaiatlanságának leplezésére mesterségesen szított botránypolitizást végleg maga mögött hagyhassa az önkormányzat. Az ORÖ előző vezetésének időszakában végzett tevékenységeket, az önkormányzat és a hivatal akkori működését szakmai bizottság közreműködésével kívánja kivizsgálni és a szükséges intézkedéseket megtenni.

 

Az ORÖ új vezetése, követve a Lakatos István megbízott elnök által megkezdett munkát, a jövőben a nemzetiségi autonómia megőrzésére, a roma nemzetiségi hagyományok ápolására fogja helyezni a hangsúlyt.

 

Az elnökség kinyilvánítja, hogy az Országos Roma Önkormányzat a jövőbeni feladatainak ellátását a kormányzattal együttműködve, Farkas Flórián parlamenti képviselővel, miniszterelnöki biztossal összhangban kivánja végezni.

 

 

Budapest, 2016.02.27.


Az Országos Roma Önkormányzat elnöksége

Csóka János s.k.

Rácz Tamás s.k.

Jónás Gábor s.k.

Lakatos István s.k.Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 1 hozzászólás érkezett.

#1   szaszimarika@freemail.hu  | 2016 Február 27 17:43:00 like(0) dislike(0)

Persze, hogy nem volt botrány, mert a botrányt eddig kirobbantók be voltak fenyítve....Illetve megígérték a megyei irodát 600 eFt-ért, a BJ-ra szavazóknak, persze hogy viselkedtek... Nem kellene az elnökhelyetteseknek FEDHETETLENEKNEK lenni elnök úr? Vagy ha a FF erősen necces, akkor az elnökhelyettesek is pöttyösek lehetnek? A szakmaiatlanságot meg ne az előző vezetésben keressék...Tessék nyilatkoztatni a jelenlegi vezetést, elsősorban iskolai végzettség, erkölcsi megfelelés.... tekintetében. Lehet nem találnának megfelelő emberkéket a posztokra? Én biztos vagyok benne, hogy ha megpiszkálnák a 47 képviselőt és a jelenlegi felső vezetést, SENKI nem felelne meg a törvényi előírásoknak. S mivel BJ elnök úr többször kinyilatkoztatta, hogy ő a törvény őre, nem lenne haszontalan egy nagytakarítás.... 


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2021 November   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Ignácz Judit: A roma nők természetes élőhelye és életmódja

  • Ignácz Judit: A roma nők természetes élőhelye és életmódja

  • Az EP nagy többséggel támogatta a kisebbségvédelmi európai polgári kezdeményezést

  • Cinka a keresztfánál

  • Kiállítással és közösségi fotózással is ünnepli fennállását a Romani DesignCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt