2024 March 29., Friday/Gedeon, Johanna napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Benga most a Fidesznek muzsikál
2015. 03. 19. 00:00

Egyórás tiltakozó akciót szervezett egy magánszemély a HVG székháza elé. A HVG információija szerint a tiltakozást Benga-Oláh Tibor, a Józsefvárosi Roma Önkormányzat elnöke szervezte.

Magánszemély jelentett be tüntetést csütörtök 11 órára a HVG székháza elé. A rendőrségi bejelentés szerint a szervező szerzőnk, Tóta W. Árpád a köztévé riporterét, Orsós Róbertet ért kijelentései miatt tiltakozik.

 

Információink szerint a tiltakozást Benga-Oláh Tibor, a Józsefvárosi Roma Önkormányzat elnöke, Lungo Drom-os képviselő szervezte, a mintegy hatvan főt megmozgató demonstráció fél 12-kor véget ért.

 

A tüntetőket a helyszínre szállító bérelt buszon a Magyar Honvédség felirat volt látható. AzOrigo információi szerint a buszt üzemeltető cég napi rendszerességgel szállítja az MTVA dolgozóit.

 

 

Fotó: 

 

Tóta W. Árpád köztévés bejegyzésével kapcsolatban a hvg.hu ugyanazt tudja elmondani, amit vasárnap este, az MTVA-vezérigazgató vádjaira reagált. Tóta W. Árpád bejegyzésének megítélésünk szerint egyetlen értelmezése lehetséges: ha egyszer bezárják a most indított "hírtelevíziót", akkor a szóban forgó kolléga a teljesítménye miatt minden valószínűség szerint tényleg közmunka után nézhetne – az akkor mutatott teljesítményével ugyanis riporterként belátható időn belül nem fog máshol munkát kapni.

Ennyiről szól a bejegyzés.

 

 

Fotó: