2024 April 19., Friday/Emma napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Hétköznapi Hősök, Hétköznapi Példaképek – Mini portré Szánási Gáborról
2014. 07. 21. 00:00

Szénási Gábor hétköznapi hősként bizonyítja: lehet hírnevet és szakmai rangot teremteni, ha rátalálunk arra az útra, amely révén kifejezhetjük önmagunkat.

Önbecsülést, értéket ad a munka az embernek, ezért azt mindig tisztességgel és példát mutatva kell végeznünk, így nem csak álmainkat valósíthatjuk meg, hanem jövőt, reményt és kiutat is mutathatunk közösségünknek, a kilátástalansággal küszködőknek – vallja az a turai cigány fiatal, aki gazdasági informatikus végzettségével származása miatt évekig sehol nem kapott állást, ezért önmegvalósításaként tamburakészítővé képezte ki magát, hatalmas sikerrel. Egy lassan elfeledett hangszer és egy letűnt kor újjáélesztőjeként éli meg álmait a 29 éves fiatal, egyben példát mutatva, hogy szorgalommal, kitartással minden elérhető akár úgy is, hogy a semmiből indul. Szénási Gábor Magyarország 50 legtehetségesebb fiataljának egyike hétköznapi hősként bizonyítja: lehet hírnevet és szakmai rangot teremteni, ha rátalálunk arra az útra, amely révén kifejezhetjük önmagunkat. Mindehhez csak szív és hit kell, a többi már jön magától. Ilyen emberekre van szükségünk, hogy saját közösségükben váljanak példaképpé, gazdagítva országunkat, kultúránkat, mindeközben akaratán kívül is sikeresen tudja bontani, ledönteni az előítélet, a sztereotípia falait.


 

Fénykép: Hétköznapi Hősök, Hétköznapi Példaképek – Mini portré Szánási Gáborról  Önbecsülést, értéket ad a munka az embernek, ezért azt mindig tisztességgel és példát mutatva kell végeznünk, így nem csak álmainkat valósíthatjuk meg, hanem jövőt, reményt és kiutat is mutathatunk közösségünknek, a kilátástalansággal küszködőknek – vallja az a turai cigány fiatal, aki gazdasági informatikus végzettségével származása miatt évekig sehol nem kapott állást, ezért önmegvalósításaként tamburakészítővé képezte ki magát, hatalmas sikerrel. Egy lassan elfeledett hangszer és egy letűnt kor újjáélesztőjeként éli meg álmait a 29 éves fiatal, egyben példát mutatva, hogy szorgalommal, kitartással minden elérhető akár úgy is, hogy a semmiből indul. Szénási Gábor Magyarország 50 legtehetségesebb fiataljának egyike hétköznapi hősként bizonyítja: lehet hírnevet és szakmai rangot teremteni, ha rátalálunk arra az útra, amely révén kifejezhetjük önmagunkat. Mindehhez csak szív és hit kell, a többi már jön magától. Ilyen emberekre van szükségünk, hogy saját közösségükben váljanak példaképpé, gazdagítva országunkat, kultúránkat, mindeközben akaratán kívül is sikeresen tudja bontani, ledönteni az előítélet, a sztereotípia falait.  Hidvégi-B. Attila   https://www.youtube.com/watch?v=2N0pX8-J5Zo&feature=youtu.be&noredirect=1