HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Hétköznapi Hősök, Hétköznapi Példaképek – Mini portré Szánási Gáborról

betűméret csökkentése betűméret növelése
2014 Július 21    Forrás: RomNet-HBA


Ez a cikk archív

Szénási Gábor Magyarország 50 legtehetségesebb fiataljának egyike hétköznapi hősként bizonyítja: lehet hírnevet és szakmai rangot teremteni, ha rátalálunk arra az útra, amely révén kifejezhetjük önmagunkat. 

Hirdetmény

Önbecsülést, értéket ad a munka az embernek, ezért azt mindig tisztességgel és példát mutatva kell végeznünk, így nem csak álmainkat valósíthatjuk meg, hanem jövőt, reményt és kiutat is mutathatunk közösségünknek, a kilátástalansággal küszködőknek – vallja az a turai cigány fiatal, aki gazdasági informatikus végzettségével származása miatt évekig sehol nem kapott állást, ezért önmegvalósításaként tamburakészítővé képezte ki magát, hatalmas sikerrel. Egy lassan elfeledett hangszer és egy letűnt kor újjáélesztőjeként éli meg álmait a 29 éves fiatal, egyben példát mutatva, hogy szorgalommal, kitartással minden elérhető akár úgy is, hogy a semmiből indul. Szénási Gábor Magyarország 50 legtehetségesebb fiataljának egyike hétköznapi hősként bizonyítja: lehet hírnevet és szakmai rangot teremteni, ha rátalálunk arra az útra, amely révén kifejezhetjük önmagunkat. Mindehhez csak szív és hit kell, a többi már jön magától. Ilyen emberekre van szükségünk, hogy saját közösségükben váljanak példaképpé, gazdagítva országunkat, kultúránkat, mindeközben akaratán kívül is sikeresen tudja bontani, ledönteni az előítélet, a sztereotípia falait.


 

Fénykép: Hétköznapi Hősök, Hétköznapi Példaképek – Mini portré Szánási Gáborról Önbecsülést, értéket ad a munka az embernek, ezért azt mindig tisztességgel és példát mutatva kell végeznünk, így nem csak álmainkat valósíthatjuk meg, hanem jövőt, reményt és kiutat is mutathatunk közösségünknek, a kilátástalansággal küszködőknek – vallja az a turai cigány fiatal, aki gazdasági informatikus végzettségével származása miatt évekig sehol nem kapott állást, ezért önmegvalósításaként tamburakészítővé képezte ki magát, hatalmas sikerrel. Egy lassan elfeledett hangszer és egy letűnt kor újjáélesztőjeként éli meg álmait a 29 éves fiatal, egyben példát mutatva, hogy szorgalommal, kitartással minden elérhető akár úgy is, hogy a semmiből indul. Szénási Gábor Magyarország 50 legtehetségesebb fiataljának egyike hétköznapi hősként bizonyítja: lehet hírnevet és szakmai rangot teremteni, ha rátalálunk arra az útra, amely révén kifejezhetjük önmagunkat. Mindehhez csak szív és hit kell, a többi már jön magától. Ilyen emberekre van szükségünk, hogy saját közösségükben váljanak példaképpé, gazdagítva országunkat, kultúránkat, mindeközben akaratán kívül is sikeresen tudja bontani, ledönteni az előítélet, a sztereotípia falait. Hidvégi-B. Attila  https://www.youtube.com/watch?v=2N0pX8-J5Zo&feature=youtu.be&noredirect=1

 



Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Július   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
 • Felgyújtották a kárpátaljai romák imaházát és óvodáját is

 • 2-4 évet kaptak Olaszországban, akik felgyújtották cigányok táborát

 • Már nem igazgató a gyermekbántalmazással vádolt angyalföldi iskolavezető

 • Az ORÖ kiállását várja a rendőri intézkedés után meghalt férfi ügyében Setét Jenő

 • Romagyilkosságok: kérdések, tíz év után is



CÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?














KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

 • 100 Tagú Cigányzenekar



  Phiren Amenca



  Parno Graszt