HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Hétköznapi Hősök, Hétköznapi Példaképek – Mini portré Szánási Gáborról

betűméret csökkentése betűméret növelése
2014 Július 21    Forrás: RomNet-HBA


Ez a cikk archív

Szénási Gábor Magyarország 50 legtehetségesebb fiataljának egyike hétköznapi hősként bizonyítja: lehet hírnevet és szakmai rangot teremteni, ha rátalálunk arra az útra, amely révén kifejezhetjük önmagunkat. 

Hirdetmény

Önbecsülést, értéket ad a munka az embernek, ezért azt mindig tisztességgel és példát mutatva kell végeznünk, így nem csak álmainkat valósíthatjuk meg, hanem jövőt, reményt és kiutat is mutathatunk közösségünknek, a kilátástalansággal küszködőknek – vallja az a turai cigány fiatal, aki gazdasági informatikus végzettségével származása miatt évekig sehol nem kapott állást, ezért önmegvalósításaként tamburakészítővé képezte ki magát, hatalmas sikerrel. Egy lassan elfeledett hangszer és egy letűnt kor újjáélesztőjeként éli meg álmait a 29 éves fiatal, egyben példát mutatva, hogy szorgalommal, kitartással minden elérhető akár úgy is, hogy a semmiből indul. Szénási Gábor Magyarország 50 legtehetségesebb fiataljának egyike hétköznapi hősként bizonyítja: lehet hírnevet és szakmai rangot teremteni, ha rátalálunk arra az útra, amely révén kifejezhetjük önmagunkat. Mindehhez csak szív és hit kell, a többi már jön magától. Ilyen emberekre van szükségünk, hogy saját közösségükben váljanak példaképpé, gazdagítva országunkat, kultúránkat, mindeközben akaratán kívül is sikeresen tudja bontani, ledönteni az előítélet, a sztereotípia falait.


 

Fénykép: Hétköznapi Hősök, Hétköznapi Példaképek – Mini portré Szánási Gáborról Önbecsülést, értéket ad a munka az embernek, ezért azt mindig tisztességgel és példát mutatva kell végeznünk, így nem csak álmainkat valósíthatjuk meg, hanem jövőt, reményt és kiutat is mutathatunk közösségünknek, a kilátástalansággal küszködőknek – vallja az a turai cigány fiatal, aki gazdasági informatikus végzettségével származása miatt évekig sehol nem kapott állást, ezért önmegvalósításaként tamburakészítővé képezte ki magát, hatalmas sikerrel. Egy lassan elfeledett hangszer és egy letűnt kor újjáélesztőjeként éli meg álmait a 29 éves fiatal, egyben példát mutatva, hogy szorgalommal, kitartással minden elérhető akár úgy is, hogy a semmiből indul. Szénási Gábor Magyarország 50 legtehetségesebb fiataljának egyike hétköznapi hősként bizonyítja: lehet hírnevet és szakmai rangot teremteni, ha rátalálunk arra az útra, amely révén kifejezhetjük önmagunkat. Mindehhez csak szív és hit kell, a többi már jön magától. Ilyen emberekre van szükségünk, hogy saját közösségükben váljanak példaképpé, gazdagítva országunkat, kultúránkat, mindeközben akaratán kívül is sikeresen tudja bontani, ledönteni az előítélet, a sztereotípia falait. Hidvégi-B. Attila  https://www.youtube.com/watch?v=2N0pX8-J5Zo&feature=youtu.be&noredirect=1

 Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Október   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
 • Ösztöndíj a cigány értelmiségért

 • A romák is a Fidesz-KDNP jelöltjeit fogják támogatni

 • Romagyilkosságok - Tíz éve történt a nagycsécsi támadás

 • A SOMNAKAJ NOVEMBERBEN UTOLJÁRA A NEMZETI SZÍNHÁZBAN

 • Ösztöndíj pályázat roma fiataloknakCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

 • 100 Tagú Cigányzenekar  Phiren Amenca  Parno Graszt