2024 April 23., Tuesday/Béla napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Bejegyzett pártként már mehet a zsidózás, cigányozás
2014. 02. 04. 00:00

Csütörtöki hír volt, hogy a Nemzeti Választási Bizottság jóváhagyta a Nemzeti Forradalmi Párt regisztrációját a választásokra.

  • Indul és országos listát is állít a választásokon a neonáci Magyar Hajnal Mozgalom.
  • Ha ez így lesz, pártként 597 millió forintot is kaphatnak a kampányukra, jelöltek után pedig még százmilliót.
  • A jelek szerint ha bejegyeznek egy pártot, akkor tolhatja a cigányozást, zsidózást, buzizást.
  • Csak indítson jelöltet és adja le időben a beszámolóját.

Csütörtöki hír volt, hogy a Nemzeti Választási Bizottság jóváhagyta a Nemzeti Forradalmi Párt regisztrációját a választásokra. Egy dolgon akadtak csak fent, hogy ha az a nevük, hogy Nemzeti Forradalmi Párt, akkor a párt hivatalos rövidítése nem lehet Magyar Hajnal. Úgyhogy a rövidítést nem engedélyezték.

A Jobbikkal szövetkező cionisták nem hagyták

Ezen eléggé kiakadtak a görög neonáci mozgalom mintjára megalakult szervezetben,

Feljelentette a Jobbik a Magyar Hajnalt, a cionisták elfogadták!

címmel jelent meg az erről szóló hír a magyarhajnal.com-on. Nagyjából helyben is vagyunk, ha be akarjuk mutatni röviden, kikről is van szó.

Mert a cigánybűnözőt, a cionista bankot, az erőszakos harmadik világbeli bevándorlót nem érdekli, hogy a magyar ember az MSZP-re, Viktorra, Bajnaira, Gyurcsányra, Vonára vagy az LMP-re szavazott. Ugyanúgy kirabolja, megöli, vagy elveszi a devizahiteles áldozat lakását

- kampányol az indulásra engedélyt kapott párt.

A vezetőségben nincsenek zsidók

Nem egy szervezetről van szó, hanem háromról. A Magyar Hajnal Mozgalom (vezetője Kisgergely András, aki a Jobbik radikálisabb köreihez tartozott, de folyamatos konfliktusa volt, mert szerinte felpuhult a párt), a Magyar Főnix Mozgalom (vezetője Bíber József, volt Jobbik alelnök, fő profiljukként a cigánybűnözőzés felszámolását emlegette, a Jobbikban is ő volt a cigánybűnözés-felelős) és a Nemzeti Forradalmi Párt, (elnöke Szabó Tamás, aki fontosnak tartja, hogy a vezetőségben nincsenek zsidók, ebben szerinte kivételes a magyar pártok között). Az egyik belga sörözőben tartott, az összeállásukról készített videóból ez kiderül, a honlapjuk beszámolójábanpedig olyan tréfákat rejtettek el, mint például

Mellesleg, sörözőkből indultak már ki nagyszerű mozgalmak.

Saját maguk szerint a senki által intézményesen nem képviselt nacionalistáknak, szélsőjobboldaliaknak, hungaristáknak, akik kisebbik rossz alapon voksolnak, vagy otthon maradnak, valódi alternatívát nyújthatnak.

Már az is problémát okozott nekik, hogy párttá kell alakulnuk, mert ahogy Kiskergely András nyilatkozott:

Ellenezzük a pártdemokráciát, elutasítjuk. Távlatilag a rendszer végét óhajtjuk.

De azért párttá szerveződtek, mert mozgalom nem indulhat a választásokon. Magyar Hajnal néven akartak pártot alapítani, de a bíróság állítólag többször is hiánypótlásra szólította fel őket. Ezt megunták, és a már 2009-ben, Dunakeszin bejegyzett Nemzeti Forradalmi Párttal regisztráltak végül a választásokra. Ezzel láthatóan meghekkelték az egész rendszert, mert a jelek szerint pártként már elég szadadon cigányozhatnak, zsidózhatnak és buzizhatnak. Ráadásul ha tényleg mindenhol állítanak jelöltet, ahogy ígérték, akkor a kampányra kapnak a kölségvetésből 597 milliót, és jelöltenként is még egy-egy milliót.

Az első kampányfilmjük még nem ebből készült, de elég ütős lett. “Elviszik a házadat, elveszik a hazádat”, mondja egy férfi, miközben antiszemita karikatúrákat és zsidókat mutatnak.

Ki figyel a pártokra?

Jelenleg Magyarországon pártot bíróságon lehet bejegyeztetni. Ezzel próbálkozott a Kétfarkú Kutya Párt is, hogy elindulhasson a választásokon, de a bíróság nem vette nyilvántartásba őket. Mégpedig azért, mert a Kétfarkú Kutya” kifejezés „megtévesztésre alkalmas, a szervezet céljával kapcsolatba nem hozható és nem utal a szervezet alapszabályban rögzített tevékenységére sem”.

Ilyen probléma nem lehetett a Nemzeti Forradalmi Párttal, mert simán bejegyezték még 2009-ben. Ha már be van jegyezve, akkor megszűntetni nem is olyan egyszerű. A pártörvény két okot sorol fel, amikor a bíróság, az ügyészség indítványára, megszüntethet egy pártot. Az egyik, ha a tevékenységével felhagy és vagyonáról nem rendelkezik. A másik, ha két egymást követő választáson nem állít jelöltet.

De mi van, ha egy párt mondjuk cigánybűnözőzik, buzizik és zsidózik?

A Legfőbb Ügyészség szóvivője lapunk megkeresésére elismételte azt a két okot, ami alapján ők kezdeményezhetik egy párt megszüntetését. Illetve a pártok bejegyzésénél a bíróság megküldi a határozatot, az ellen az ügyészségnek van jogorvoslati lehetősége. Amúgy nem figyelik rendszeresen a pártok működését.

A párttörvényen túl van egy kvázi háttérjogszabály, az egyesülési jogról, civil szervezetek működéséről szóló jogszabály, ami az egyesületeknek is megtiltja bűncselekmények elkövetését. De pártot ilyen alapján a rendszerváltás óta nem tiltottak be. A Magyar Gárda Egyesületet és a Mozgalmat igen, mert megmozdulásai alkalmasak voltak a félelemkeltésre. De az egyesület volt, és nem párt. 

A Magyar Hajnal szervezett tavaly novemberben már tüntetést a tervezett új holokauszt központhoz, a Józsefvárosi pályaudvarhoz a “holokausztipar” ellen. A felszólalásokban utaltak rá, hogy nagyon elmondanák a véleményüket a holokausztról, de törvényi tiltások – vagyis a tagadás büntetése – miatt nem tehetik.

Személyes véleményem szerint, ha mégis foglalkoznánk a témával, akkor – bízva tagjainkban és szakértőinkben – mi gyors, határozott és végleges megoldást találnánk rá.

- mondta a demonstráción Szabó Tamás, a párt elnöke.

 

DSCN3037
Egy szövetséges az új holokausztközpont  elleni tüntetésen
 

 

Emellett a Nemzeti Forradalmi Párt szervezte volna az éves rendes nácigyűlést, a budapesti szovjet ostromgyűrűből kétségbeesetten menekülni akaró német és magyar katonákra emlékező kitörés napját, amit idén betiltott a rendőrség. A felháborodott mozgalom szerint ők csak azokra akartak emlékezni, akik ”az életüket áldozták azért, hogy a vörös áradat ne öntse el egész Európát megsemmisítve annak kultúráját és értékeit! Akinek köszönhetően nem lett Brüsszel egy kis falu a „nagy” Szovjet birodalom peremén!”

És nem értik, ha a zsidók emlékezhetnek az áldozataikra, a magyarok miért nem emlékezhetnek az övéikre. Majd egy Szálasi idézettel búcsúznak.

A párt programja még nincs teljesen kész, azért adtak már támpontokat:

  • Trianon: nem, nem soha! Kötelességünk az elcsatolt magyar területek revíziójáért küzdeni, az ideiglenes minimum az elszakított magyarság területi autonómiája.
  • Európai, keresztény erőkkel keresünk szövetséget Athéntól és Londontól Moszkváig, Izlandtól Spanyolországig (valamint az USA, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland fehér, keresztény közösségeivel). A nagyhatalmak közül egyedül Oroszországhoz kívánunk intenzívebben közeledni. Nyilvánvalóan kiemelten kedveljük a görög Arany Hajnalt, amellyel szoros szövetséget óhajtunk kiépíteni.
  • Ellenségei vagyunk nem csak a cigánybűnözésnek, de a hasonló hatású afrikai és muszlim bevándorlásnak is.
  • Ellenségei vagyunk a gyarmatosító cionizmusnak. Magyarország a magyaroké, Európa az európaiaké!

UPDATE

Időközben válaszolt a kérdéseinkre a Fővárosi Törvényszék. Ebből az derül ki, hogy már a bejegyzéskor sem ellenőrzik a párt porgramját:

  • Azt, hogy a párt működése vagy programja szít-e gyűlöletet, a nyilvántartást vezető bíróság nem ellenőrzi, ennek vizsgálatára jogszabályi felhatalmazása nincs.
  • A párt bejegyzésekor a bíróság nem ellenőrzi a párt programját, mert azt jogszabály nem írja elő. Ennek folytán a program alapján a bejegyzés nem tagadható meg.
  • A Ptk. 61. § (4) bekezdése alapján az egyesület, így a párt nyilvántartásba vétele nem tagadható meg, ha az egyesület

a) alapszabályában foglalt célok és tevékenységek nem ellentétesek az Alaptörvénnyel, és
b) alapítói eleget tettek a törvényben előírt követelményeknek.