2024 March 29., Friday/Gedeon, Johanna napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Most akkor ki árult el kit?
2013. 09. 25. 00:00

Áruló minden kisebbségi vezető és jogvédő, aki egy olyan rezsimet támogat, amely négy év alatt 300 ezer forintot vesz el a legszegényebbektől – mondta Nyakó István MSZP-s képviselő.

A szocialista Nyakó István szerint Farkas Flórián az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) vezetőjeként elárulta a népét, mert egy olyan kormányt támogat és szolgál ki, amely pénzt vett el a legszegényebbektől.

 

Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselőként támogathatja a Fidesz programját, de a Lungo Drom és az ORÖ vezetőjeként "elárulta a népét, elárulta a szegényeket. Õ áruló" – mondta Nyakó István, az MSZP országgyűlési képviselője szerdán, egy az ORÖ budapesti székháza előtt tartott sajtótájékoztatón.

 

Kijelentette, hogy minden kisebbségi vezető, jogvédő, aki egy olyan rezsimet támogat és szolgál ki, amely négy év alatt 300 ezer forintot vesz el a legszegényebbektől, a közfoglalkoztatottaktól pedig 600 ezret, áruló.

 

Fidesz: A cigányságot a szocialisták árulták el

 

A cigányságot a szocialisták árulták el, akik kormányzásuk alatt a kisujjukat sem mozdították azért, hogy a romák helyzetén változtassanak és hagyták, hogy egymás után lőjenek agyon cigány gyermekeket és családapákat - reagált a Fidesz közleményben a Nyakó István által elmondottakra.

 

A Gyurcsány-Bajnai-kormányzás alatt a cigányság felzárkóztatására kapott pénzeket lenyúlták, a cigányság ügyében semmilyen érdemi eredményt nem tudtak elérni. A szocialistákkal ellentétben a jelenlegi kormány nem segélyt és uzsorát, hanem munkát és fizetést kínál a romáknak, amely az egyetlen kiút a nyomorból.