2024 April 23., Tuesday/Béla napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Kommentháború: roma gyerekeknek vitt ajándékot a szépségkirálynő
2013. 08. 25. 00:00

Nemes gesztust akart gyakorolni Rákosi Annamária, ám ebből végül kommentháború lett Sarka Kata közösségi oldalán.

Rákosi Annamária szépségkirálynő Monorra látogatott, ahová nem üres kézzel érkezett: ajándékokat is vitt az ott élő roma gyerekeknek. A hírt Sarka Kata posztolta közösségi oldalán, ám sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy cigány származású gyerekek kapták a támogatást.


"Rákosi Annamária szépségkirálynő ellátogatott egy Budapest melletti településre,Monorra,ahol átadta a Magyarország Szépe Kft ajándékát,az ottani nehéz sorsú roma gyerekeknek,és családjuknak! (6 karton üdítő és ásványvíz, több karton liszt, cukor, konzerv és játékok.) Boldog vagyok,hogy segíthettünk!" - írta ki Facebook oldalára Sarka Kata.


A bejegyzés hatalmas vihart kavart a hozzászólók között, sokan azt sérelmezték, hogy roma gyerekek kapták a támogatást, míg mások gratuláltak a nemes gesztushoz.

Fotó: Facebook

 

Csupán néhány a hozzászólásokból:

 

"Szép dolog a segítség, meg az ajándékozás, de a hasonló sorsú magyar emberekkel (gyerekekkel) ki foglalkozik?"

 

"Az Isten áldjon benneteket érte."

 

"Allah áldjon titeket!"

 

"A szegény sorsú magyar gyermekeken ki segít? Mert mi magyarok nagy többségből, kisebbség lettünk.. Többen vannak mint mi, nem dolgoznak kapják a segélyt meg mindenféle támogatást, és mégis őket kell segíteni?! Ezeket a 'szegény' gyerekeket.. Némelyiknek jobban megy a szekér mint nekünk magyaroknak.."

 

"De miért pont oda azoknak annyi pénzük van? Miért nem a beteg gyerekekhez ment ? utálom ezt komolyan"

 

"Örülök hogy segítenek.. Végül is a gyerek nem tehet semmiről sem. De minket mikor fognak segíteni?? Ugyanúgy vannak szegénysorú magyar kisgyermekek is, akikre ugyanúgy ráférne egy kis támogatás."


"Miért a származàsuk a tèma?????Nekem eszembe se jutott!!!Gyerekek ez a lènyeg,ès sajnos rászorultak."

 

"Etiópiában is vannak rászoruló gyerekek oda mikor mentek?!"

 

"A szépségkirálynő küldetése a segítség nyújtás,ez a feladata,ha már itt tartunk!Most itt segített,de kórházba is eljutott már és még sztem nincs vége,sajnos nem krőzus!"