2024 March 29., Friday/Gedeon, Johanna napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Kóka Jenő gyilkosának felmentését kérte a védőügyvéd
2013. 05. 25. 00:00

A cigánygyilkos terrorcsapat vezetőjének tartott Kiss Árpád védőügyvédje azt kérte a bíróságtól, mentsék fel védencét, mert nem ölt embert.

Bérdi Zsolt azt indítványozta: Kiss Árpád Galgagyörkön, Piricsén és Tarnabodon történt támadásokkal kapcsolatban beismerő vallomást tett ugyan, de indítványozta: háromrendbeli, foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés bűntettében mondják csak ki bűnösnek!

 

 

Csak emlékeztetek minden ismerősömet: cigányokat közösség tagja elleni erőszak, vagyis rasszista indíttatásból elkövetett bűncselekmények miatt ítéltek súlyos börtönévekre, csak azért, mert a cigányvadászoktól és a náciruhás gárdistáktól  próbálták megvédeni családtagjaikat! SAJÓBÁBONY!!! Hol élünk? Még jó, hogy kitüntetést nem kért a terrorcsapat vezetőjének a védőügyvéd!

 

Bérdi Zsolt ügyvéd szerint a Nagycsécsen, Alsózsolcán, Tatárszentgyörgyön, Tiszalökön és Kislétán elkövetett támadásokkal kapcsolatban azért kell felmenteni Kiss Árpádot az ellene emelt vád alól, mert ezekben a cselekményekben nem vett részt.

 

A vádirat szerint Kiss Árpád volt az egyetlen, aki mind az összes, kilenc támadásnál jelen volt, és ő adott le lövést a debreceni menekülttábor ablakában álló cigány emberre is, és ő volt az, aki egyetlen lövéssel megölte 2009. április 22-én a munkába induló Kóka Jenőt. A többi, sérüléssel és halállal végződött fegyveres és Molotov-koktélos támadásnál pedig segédkezett, lövéseket adott le, illetve fedezte társait!

 

Mi van ebben az országban????? Mikor derül ki, hogy kik voltak a segítőik, akik pénzelték őket, akik támogatták, vagy szervezték a támadásokat? A hatóságok, a titkosszolgálat, rendőrség hibái miatt kik lés mikor állnak majd bíróság elé bűnsegédlet miatt?

 

Mert azt elképzelhetetlennek tartom, hogy egy általános iskolát is esti tagozaton végző ember, meg két másik agyatlan "katonai pontossággal" tudjon megszervezni kilenc akciót, és profi módon hajtsák azokat végre, és másfél évig rejtőzködjenek a hatóságok elől úgy, hogy 100 millió forintos vérdíj van kitűzve a fejükre!