HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Nyílt nap Angyalföldön

betűméret csökkentése betűméret növelése
2012 április 26    Forrás: police.hu


Ez a cikk archív

„Együtt a közös jövő útján” – a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Fővárosi Cigány Önkormányzattal és Budapest Főváros XIII. kerületi Roma Nemzetiségi Önkormányzatával közösen szervezett Nyílt Napot 2012. április 26-án az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban a kerületi diákok, tanáraik és szüleik részére.

Hirdetmény

A programot Berki Antal r. ezredes, a BRFK Bűnügyi Szervek Bűnügyi Információs Főosztályának vezetője, valamint Makai István a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnöke nyitotta meg.

 

 

Az Interaktív Police „roadshow” keretében a rendőrök a lehetséges veszélyhelyzeteket imitáló szituációs gyakorlatokat mutattak be a diákoknak, ennek segítségével a fiatalok a kockázat, döntés, következmény lépéseit elemezve találkozhattak a rendőri munkával.  A bemutatók, a vetélkedők és a közös főzés segített megismerni a résztvevők hagyományait, munkáját és mindennapjait, ezáltal is közelebb hozva egymáshoz az embereket és a „hivatalokat”.

 

A program részeként Molnár Ferenc Caramel, a Fővárosi Cigány Önkormányzat jószolgálati nagykövete énekelt, illetve a résztvevők megtekinthették a 7 éves Radics Béla táncprodukcióját is.

 

A rendezvény létrejöttében azok a rendőrök, gyermekvédelmi szakemberek és helyi lakosok segítettek, akik a napokban már részt vettek egy konfliktuskezelő tréningen és 2012. április 21-én önkéntes munkát vállalva segédkeztek a Szabolcs utca egy részének, valamint két helyi udvarnak a rendbe hozatalában.

 

A program része a Belügyminisztérium által támogatott „Együtt a közös jövő útján” című pályázatnak, amelynek záró konferenciája 2012. május 8-án lesz.

 

 

 Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Június   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • A Besh o droM húsz évét ünnepli a Kobuci Kertben

  • Mi Hazánk: a magyarok elutasítják a cigánykérdés szőnyeg alá söprését

  • Celldömölki társulat nyerte az ötödik Komlói Amatőr Színházi Találkozó fődíját

  • Ferenc pápa bocsánatot kért a romáktól a történelmi diszkrimináció miatt

  • Ferenc pápa bocsánatot kért a cigányoktól ErdélybenCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt