HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Jobbikbűnözés: Juhász Oszkár csak felkészülten háborúzna a Zsidesz rendőrei ellen

betűméret csökkentése betűméret növelése
2012 április 20    Forrás: atv.hu


Ez a cikk archív

Gyöngyöspata jobbikos polgármestere kampányfőnökével és Szebb jövős polgárőrökkel gondolta végig egy előbb-utóbb bekövetkező polgárháború kimenetelét. Választási győzelme esetén jelentős változásokat és a Jobbik külföldi kapcsolataiból származó hihetetlen mennyiségű pénzt ígért Juhász Oszkár, derül ki az atv.hu birtokába jutott hangfelvételből.

Hirdetmény

Gyakorlatilag ugyanúgy ítéli meg a Jobbik esélyeit egy polgárháborúban Juhász Oszkár, a párt gyöngyöspatai polgármestere és az a férfi, aki magát a Jobbik országos vezetősége által kinevezett kampányfőnökként határozta meg egy hosszú megbeszélésen. Juhász, a kampányfőnök, valamint két, feltehetőleg a Magyar Gárda utódszervezetéhez, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesülethez tartozó polgárőr a közelgő időközi választással kapcsolatos teendőket vitatta meg 2011 májusában. 

Az atv.hu birtokába került hangfelvétel tanúsága szerint a polgárháború kitörését az egyik polgárőr vetette fel, amire a kampányfőnök kijelentette: nyilvánvaló, hogy lesz polgárháború. „Ezzel nincs gond, mert előbb-utóbb úgyis megtörténik, de akkor kell megtörténnie, amikor a mi nyereségünkkel végződhet.”

 

 

Juhász Oszkár egyetértően és magyarázatképp hozzátette: a polgárháborúnak akkor kell megtörténnie, „amikor megfelelően fölkészültek vagyunk létszámban, technikai felszerelésben, mindenben”. Juhász tavaly májusban még nem látott esélyt a győzelemre: „Most úgy lenyomnának minket, mint a bélyeget. Hétezer olyan rendőrük van, aki állig föl van fegyverezve, és hithű a Zsideszhez. (A Zsidesz a zsidó és a Fidesz szavak keveréke - a szerk.) Negyvenvalahány ezer a rendőri létszám, de hétezer, aki olyan aktív, hogy jól kiképzett, az az övéké. Mint a bélyeget, úgy lenyomnának most minket” – magyarázta Juhász, aki egyébként meglehetősen trágár hangnemben tanácskozott társaival. 

Juhász kampányfőnöke ugyanakkor az időtényezőre is felhívta a jelenlévők figyelmét. „A későbbiekben sem lesz arra idő, hogy hetekig-hónapokig háborúzzunk. Itt néhány napon belül le kell darálni azt a fajtát” – mondta a férfi, és mivel a beszélgetés jelentős része a cigányokkal kapcsolatban folyt, feltehető, hogy a ledarálandó fajta kifejezéssel is rájuk utalt. A polgárháború kimenetelét nemzetközi összefüggésekbe helyezve a kampányfőnök kifejtette: „Három-négy napon belül az Egyesült Államok mint a világ csendőre akkora katonai erőt tud Magyarországra hozni, amivel nem bírunk el.” Legfeljebb akkor – tette hozzá -, ha a légierő irányítása „olyan, hozzánk közel álló személyekhez kerül, akik garantálni tudják, hogy nem száll fel a repülő.”

A kampányfőnök szerint egy amerikai beavatkozás során nem kétséges, „hogy a zsidó élni fog a lehetőséggel abban a pillanatban, hogy indok nélkül ránk lehet lőni.” 
A beszélgetés során Juhász Oszkár azt is elmondta, hogy polgármesterré választása után jelentős változásokat tervez Gyöngyöspatán, és ennek anyagi fedezete is megvan: a Jobbiknak vannak külföldi kapcsolatai, „ahonnan olyan pénzeket tudunk behozni Gyöngyöspatára, amiről nem is álmodtok, hogy honnan, meg mekkora pénzeket tudunk mozgósítani” – lelkesítette beszélgetőpartnereit. Magyarázatképpen pedig hozzá tette: azért fog a Jobbik sok pénzt pumpálni Gyöngyöspatára, mert különösen fontos számára, hogy az általa vezetett településen bizonyítson. 

A titokzatos külföldi kapcsolatokat nem fedte fel Juhász, azt azonban elmondta, hogy olyan, akár külföldi őrző-védő erőket lehet a településre hozni, hogy aztán „egy dzsipszi sem teszi be a lábát. De még egy kormányügynök sem, mert lecsavarják a f*-t” – vázolta fel a szebb jövőt.
  
A megbeszélés egy pontján szóba került a Fidesz cigánypolitikája is. Ezzel kapcsolatban Juhász kampányfőnöke azt mondta: „A Fidesz megcsinálta a Farkas g..-t, Farkas Flóriánt, aki a szolnoki alvilág egyik kiemelt alakja, 1,2 milliárdért ült nem régen.” 

Juhász erre reagálva azt állította, hogy Farkas Flórián arra bíztatta a helyi cigányvajdát, hogy csináljanak balhét, legalább pofoztassanak meg egy cigánygyereket, mert csak akkor tudnak a szélsőjobbosok ellen fellépni, ha balhé van.

A Jobbik jelenlegi polgármestere a beszélgetés során a „buzi újságírókat” is kárhoztatta, mert olyan mondatokat adtak a szájába, melyeket ő el sem mondott: „Azt adták le, hogy Juhász Oszkár a Magyar Hírlap kérdésére azt mondta, hogy az a cigány genetikailag sérült, hibás, aki akar dolgozni, mert szerintem egy se akar dolgozni.” „Az egy dolog, hogy ez körülbelül 80-90 százalékukra igaz”, tette hozzá Juhász, ám végső soron arra hívta fel harcostársai figyelmét, hogy rasszizmus vádjával akár börtönbe is lehet kerülni, ezért beperli a Magyar Hírlapot.Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 1 hozzászólás érkezett.

#1   belakukorelli  | 2012 április 20 17:24:39 like(0) dislike(0)

Tisztelt Titkos ügynökök,nemzetbiztonság,pinté

r úr,tisztelt jogászok,tisztelt hölgyeim és uraim!

Néhány kéréssel fordulnék önökhöz!

Gyöngyöspatával kapcsolatban eme felgyorsult világban annyi mindenről lehet értesülni,és oly gyorsan hogy az hihetetlen.
Annó jogosan érezhettük úgy hogy az állam magára hagyta az ott élőket.

Embereket aláztak meg büntetlenül,s miután lezajlott a polgármester választás egyre több olyan információ keringett az interneten hogy válogatott módszerekkel alázzák és tartják nyomás alatt az ott élő embereket .
A bírságok kiszabásán át , az iskolai szegregáción keresztül,borzalom hogy mit meg nem tesznek az ott élőkkel. Vizsgálódott az ombudsman ,ajánlásokat is tett több irányban,a szegregáció tényét is megállapította.
Későbbiekben a Hír Tv- próbálkozott félrevezetni a nagy nyilvánosságot,mondván az iskolában nem különítik el a gyermekeket—az ombudsmani vizsgálatot követően tette ezt ami megállapította a szegregációt-.
Hál isten a TASZ segített tisztázni a dolgot,ami már így is elég egyértelmű volt,azt tisztázta ismét.
Így is fogalmazhatnánk.
Valójában nem is tudom hogy mennyit számít oszi beszédének nyilvánosságra kerülése.

Kérésem csupán annyi l enne hogy ne hagyják magukra Gyöngyöspata polgárait,
gondolom nálam jobban tudják hogy több mint 70 család menekült el a pszihó terror elöl,
és az iskolában ,olyan „pedagógus vagy pedagógusok „ dolgoznak akik a gyermekeket nácikkal riogatják. Nem is tudom hogy meddig lehet ezt fokozni?
Az emberi méltóságot ,gyermekeink jogait ilyen szinten lábbal tiporni ,mint ahogy tették ezt és teszik Patán,vérlázító.
Ugyan én magam Budapesti vagyok ,de sosem tűrném hogy velem vagy gyermekemmel ilyen gaz dolgokat tegyenek,mint amit ott megtettek és tesznek,vidáman,fütyörészve,leszarva az alkotmányt és mindent ami nekik nem tetszik,ugye világos hogy a nácikról beszélek?

Még mindig érvénye Václáv Hável idézete:

„ Mintha sokan ismét nem
vennének tudomást arról,
hogy az egyes egyének
szabadsága elleni támadása
egyben mindannyiunk
szabadsága elleni
támadás”

Kérem takarítsák el a szemetet,
üdvözlettel: Orsós Józsivissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Augusztus   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Visszafogadta a Fidesz a cigányozó edelényi polgármestert

  • Farkas Flórián pofátlansága: folytatnia kell az elért sikerek megtartásáért…..

  • Kis Grófo képével cigányozott a szolnoki ellenzék

  • Felosztanák Farkas Flórián birodalmát

  • A cigányok felzárkóztatása az egész társadalom ügyeCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt