HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Lemondott a megyei közgyűlés alelnöke, a veszprémi kórház fejlesztési igazgatója lesz

betűméret csökkentése betűméret növelése
2012 Január 31    Forrás: MTI


Ez a cikk archív

Lemondott alelnöki pozíciójáról Kovács Norbert (Fidesz-KDNP), a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke - közölte kedden a megyeházán tartott sajtótájékoztatón Lasztovicza Jenő (Fidesz-KDNP) megyei elnök.

Hirdetmény

Elmondta: az alelnök február elsejétől a megyei Csolnoky kórház fejlesztési igazgatójaként folytatja pályáját, feladata a nagy volumenű európai uniós projektek vezetése lesz.

 

A megyei kórház stratégiai igazgatójának súlyos betegsége miatt a kórház vezetése úgy döntött, hogy fejlesztési igazgatót nevez ki: erre a posztra Kovács Norbertet kérték fel, ezért felmentette alelnöki feladatai alól - ismertette Lasztovicza Jenő.

 

Hozzátette, hogy Kovács Norbert képviselőként továbbra is tagja a megyei közgyűlésnek, a megyegyűlés pedig nem választ a helyére új, főállású alelnököt, hanem Polgárdi Imre (Fidesz-KDNP) társadalmi alelnökkel viszik a megye ügyeit.

 

Kijelentette: az alelnök pozícióváltása és aközött, hogy Kovács Norbert részt vett az Azori-szigeteken az Európai Régiók Közgyűlésén - amelynek kapcsán két jobbikos veszprémi képviselő feljelentést tett - nincs összefüggés.

 

Az Európai Települések és Régiók Tanácsa éves közgyűlésének helyszínéről a vezetés dönt, mindig máshol rendezik meg a találkozót - magyarázta Lasztovicza Jenő, megjegyezve: elnöksége alatt még soha nem vett részt az eseményen, mivel mindig más elfoglaltsága akadt. Tavaly is így történt, ezért Kovács Norbertnek szólt, hogy menjen el a közgyűlésre - folytatta az elnök.

 

Aláhúzta: Veszprém megyének egyetlen fillérjébe sem került az út, mivel az ottani ellátást a házigazdák, az utazást pedig a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége finanszírozta, napidíjat pedig nem vett fel Kovács Norbert.

 

Lasztovicza Jenő úgy véli, az Azori-ügyet a bulvármédia hiteltelenül tálalta, mivel a közgyűlésen "fajsúlyos kérdések kerültek napirendre", így a megyék megváltozott szerepe vagy a romastratégia, amely Magyarország javaslata volt, és elfogadták. A megyei elnök szerint az európai összejöveteleken képviselni kell Magyarországot.

 

Kovács Norbert az MTI-nek azt mondta: hivatalosan nem keresték meg a Baranya megyében tett feljelentés kapcsán, ő maga is csak a sajtóból értesült róla.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Október   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • A Dikh TV november elejéig kódolatlanul elérhető

  • Csoda, hogy egyáltalán létezik

  • Farkas Flórián nagy feltámadása: újra bevetik listavezetőként

  • Az ellenzék adhatja az ORÖ-elnökét, Flóri nagyot bukhat!

  • Az FCÖ-ben újra nyert Csóka János PálCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt