HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Cáfolja Semjént a KDNP roma tanácsadója

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  Kamarás István
2012 Január 03    Forrás: nepszava.hu


Ez a cikk archív

Minden cigányságot érintő kérdésben hozzám fordultak országos szinten, cigánysággal kapcsolatos problémákban tőlem kértek megoldási javaslatot - nyilatkozta lapunknak Kamarás István arra reagálva, hogy a KDNP tagadta, hogy a roma politikus tanácsadói pozícióban segítette volna a párt munkáját.

Hirdetmény

Kamarás a Barankovics Roma Műhely elnöke, Semjén Zsolt tanácsadója 2011 augusztusában ígéretes politikai karriert adott fel, amikor családjával együtt menedékjogot kért Kanadában. A roma politikus éles hangú nyilatkozatban kritizálta a kormány romapolitikáját. Kitelepülését azzal indokolta, hogy nem akart asszisztálni a cigányokat megnyomorító intézkedésekhez, amelyeket a kormány romapolitika címén művel.

 

2009-ben Kamarás a KDNP fővárosi, II. kerületi alapszervezetébe is belépett, részt vett a párt roma műhelyének szervezésében, annak elnöke lett. "Most sokak számára megvetett, gyűlölni való emberré váltam pedig nem is történt semmi rendkívüli dolog, csupán annyi, hogy merészeltem kimondani, hogy a király meztelen" - közölte Kamarás. Hozzátette: "Nem tartozik életem legnagyobb dicsőségei közé, de én voltam az, aki a cigányügyet vitte a KDNP-n belül. A Barankovics Roma Egyesület elnöke is voltam. Ez az a bizonyos roma tagozat - műhely - , amely a KDNP számára volt hivatott a cigánysággal kapcsolatos stratégiai kérdéseket megvitatni, eldönteni. Ugyan 2009-től még nem, de 2010-től már hivatalosan is Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes romaügyi főtanácsadója voltam. A 2010-es helyhatósági választási kampányban mindenhol, mint Semjén Zsolt romaügyi főtanácsadója jelentem meg, ezt akkor senki sem kérte ki magának, sőt nagyon is örültek neki".

Ignácz József / Népszava


Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 1 hozzászólás érkezett.

#1   Tamango  | 2012 Január 04 15:56:39 like(0) dislike(0)

Bőr az van az arcán az Úrnak, az biztos! Elárulta a cigányságot, mert igazán tenni éártünk semmit nem tett. Most ott, Kanadában megjátsza, hogy MENEKÜLT! Ki elől menekült? A JOBBIK egyik vezetője volt, saját népe ellen agitált...A KDNP-ben sem tett semmi olyant amit érdemes volna kiemelni.. Amíg ilyen cigány politikusaink vannak, a népünk elátkozott sorsa, egy cseppet sem fog javulni... CSAK A ZSEB LEGYEN TELE!! Még a végén ott a távolban - ROMA SZABADSÁGHARCOS LESZ! Hét ehhez kell ám az arc- meg a bőr..az meg van nekije..


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Június   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Az ukrán nagykövet is elítélte a kárpátaljai romák elleni támadást

  • Közmunkások lázadása - Ne legyen kötelező méltatlan munkát elfogadni

  • Fizetős játszótérről nyilatkozott, elvitték a rendőrök

  • Járóka Lívia: véget kell vetni a kárpátaljai romák bántalmazásának!

  • Ungvári roma jogvédő: a kárpátaljai romák nagyon nehéz időket élnek átCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt