HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Roma vezetők jártak az Országházban, de nem fogadták őket az országos roma önkormányzatban

betűméret csökkentése betűméret növelése
2011 Október 25    Forrás: teol.hu


Ez a cikk archív

Kiránduláson vettek részt a Paks térségében működő cigány önkormányzatok képviselői. Baloghné Orsós Mária, a nagydorogi CKÖ elnöke elmondta, hogy rendszeresen találkoznak egymással, hogy tapasztalataikat kicseréljék.

Hirdetmény

E sorozat egyik állomása volt a budapesti kirándulás. Jártak az Országházban, a Terror Házában, de technikai okok miatt nem tudták fogadni őket az országos roma önkormányzat székházában.

A szakmai kirándulásnak lesz folytatása, évente egyszer más és más kisebbségi önkormányzat vállalja majd fel a szervezést, mondta el Baloghné Orsós Mária hozzáfűzve, hogy idén a paksiakat illeti a köszönet, akik a költségeket is állták.

Kiemelte, hogy a paksi CKÖ feladatalapú támogatásra kapott keretéből állta az utazás és a belépők költségeit. A parlamenti látogatásra a paksiak és nagydorogiak mellett meghívást kaptak a dunaszentgyörgyi, dunaföldvári, tengelici, bikácsi, pálfai, sárszentlőrinci és szedresi romavezetők is.Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 2 hozzászólás érkezett.

#2   deloro  | 2011 November 07 10:37:30 like(0) dislike(0)

Kedves rromano! Bár én nem vagyok ckö-s de Paks térségi vagyok. Annyit reagálnék a rendkívül konstruktív hozzászólásodra, hogy a második mondatoddal talán még egyet is tudnék érteni, de az első mondatod elég rosszindulatú. Ha valamelyik CKÖ képviselete kultúráls, intellektuálisan építkezik a képviseltjei javára, az nem azt jelenti, hogy családi kirándulást csinál a romák kárára, mert ha ezt akarná, akkor mulatni menne a pénzből és nem a terror házába. Gratulálok a hozzászólásodhoz, ezért kár volt a billentyűket nyomkodnod.....

#1   rromano  | 2011 Október 25 16:35:33 like(0) dislike(1)

Vajon miért családi látogatásokra költik a feladatalapú támogatást, nem a helyi cigányoknak kéne programokat szervezni belőle, drága képviselő asszony?  Az OCÖ-nek meg Flóri elhagyta a kulcsát?


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 November   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Agócs János lett az ORÖ új elnöke

  • Adventi fogadás az államfőnél

  • Roma ifjúsági tréning Rimaszombatban

  • A miskolci romák polgármestere is akar lenni a frissen megválasztott Veres Pál

  • Dancs Mihály felmondta az ORÖ-s szövetségétCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt