2024 April 25., Thursday/Márk napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Kétnapos frakcióülést tart a Jobbik
2011. 09. 08. 00:00

A legégetőbb társadalmi problémával, a devizahitelesek egzisztenciális válságával kapcsolatban a párt olyan törvényjavaslatok benyújtását tervezi.

A legégetőbb társadalmi problémával, a devizahitelesek egzisztenciális válságával kapcsolatban a párt olyan törvényjavaslatok benyújtását tervezi, melyek a kormányzati látszatintézkedések helyett végre azonnali, megnyugtató és végleges megoldást kínálnak az érintett, sok százezer magyar embernek - áll a közleményben.

 

Az ország gazdasági helyzetét is elemzi a frakció, radikális gazdaságpolitikai fordulatot követelve. Ennek érdekében a gazdagoknak kedvező egykulcsos adórendszer megváltoztatását és munkahelyteremtést ösztönző javaslatokat dolgoz ki.

 

Az ősszel megtárgyalandó új munka törvénykönyve tervezetét is erős kritikával illeti az ellenzéki párt, "a modernkori rabszolgatartást eredményező törvénytervezet helyett a munkavállalók jogaiért fog síkra szállni".

 

A közbiztonság megerősítése, a cigány-magyar együttélésre és a szociális kártyára vonatkozó javaslatokon túl a választójogi törvénnyel kapcsolatban is állást foglal a Jobbik, ennek keretében kiemelten fontos kérdésnek tekinti a határon túl élő magyarok szavazati jogának ügyét.