HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Orbán Viktor megegyezik Farkas Flóriánnal

betűméret csökkentése betűméret növelése
2011 Május 11    Forrás: mti, RomNet


Ez a cikk archív

Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsában a magyar emberi jogi helyzet áttekintésekor Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy május 20-án Budapesten megállapodást ír alá egy nemzetközi összehasonlításban egyedi képviseleti rendszer, a kisebbségi önkormányzati rendszer vezetőjével, Farkas Flóriánnal; konkrét számokat rögzítenek egyebek között arról, hogy a következő három évben hány munkahelyet kívánnak juttatni a romáknak, hány új érettségizőt szeretnének, és mennyi olyan ösztöndíjas lesz, aki egyetemi diplomát kaphat.

 

Orbán Viktor nem nyilatkozott arról, hogy hány munkahelyet kívánnak juttatni a nem romáknak, és arról sem nyilatkozott, hogy miért szűnt meg a Magyarországi Cigányokért Közalapítvány ösztöndíjprogramja, és miért nem volt kiírva semmilyen ösztöndíjprogram kétéves regnálásuk alatt.

Hirdetmény


Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 6 hozzászólás érkezett.

#6   csalika  | 2011 Május 11 23:42:53 like(0) dislike(0)

hello flori te eladsz minket ,és nem akarod észre venni hogy itt csak két dolgot tesz a kormány ,vagy bezárnak ,vagy arra kényszeritenek minket hogy elhagyjuk az országot,

a törvény emberei büntelenül is büntetett életüvé tesznek tisztelet a kevés tiszteséges törvény képviseletnek,munka nincs és nem is lesz,vagy ha lesz is anyi lesz a fizetés mint husz évvel ezelött volt, álj fel flori és redes megélhetést biztosito fizetésért szolalj fel a munka meg kell minden embernek teljesen mindegy hogy roma vagy sem, példa mezőgazdaság,állattartás, föld osztás,

#5   leleplezés  | 2011 Május 11 20:48:55 like(0) dislike(0)

Cigány testvéreim!!!!

Már több mint 2 hónapja hitegetnek azzal, hogy OV és FF alá írnak valami megállapodást.

Most ha elolvassátok a nyilatkozatot akkor hamar rá jöttök, hogy megint csak FF kerget valami álmokat, mert OV nem nyilatkozott semmilyen támogatásról. Tehát ismét nesze semmi fogdmeg jól című alkotás a kormánytól és a papagály FF-tól.

Nem értem, ha akarnának segíteni a Mo -gi cigányokon, akkor miért nem teszik? Ki és mik gátolják a kormányt abban, hogy hozzanak olyan döntést, ami a romáknak jó. ( munkahelyek, lakhatási feltételek, stb.) A válasz: NEM IS AKARNAK ÁTTÖRŐ SIKEREKET A ROMÁKNAK!!!! Bezzeg ha egy törvényt kell alkotni, ami a cigányokat kell, hogy súlytsa, akkor a törvény egyik napról a másikra megszületik és a cigányok a kaptárba is vannak. ( lásd a gyöngyöspatai esetet)  ENNYI ERŐVEL HA AKRNÁNAK TENNI FF AZ ÉLEN AKKOR TUDNÁNAK, MERT MINDENRE VAN PÉNZ CSAK A CIGÁNY ÜGYRE NINCS. SAJNOS FF EHHEZ ASZISZTÁL ÉS ELFOGAD MINDEN ELLENÜNK IRÁNYULÓ MEGALKUVÁST, AZÉRT HOGY AZ ŐŐŐŐ HELYE STABIL LEGYEN!!! DE KÉRDÉS HOGY MEDDIG LESZ SATBIL A HELYE!!! UTÁNNA KIHEZ FOG MENNI A KIS BUZI!!! MERT HOGY VALÓSZÍNÜLEG MEGFOGJÁK KURNI A KIS KÖCSÖGÖT A CIGÁNYOK, HOGY ELADTA ŐKET.

#4   nissanmicra  | 2011 Május 11 18:08:36 like(0) dislike(0)

MEGEGYEZNEK A VÁLASZTÁSOK UTÁN 1-ÉVVEL, ÉN UGYTUDTAM HOGY LONGO-DROM MÁR MEGÁLLAPODOTT A VÁLASZTÁSOK ELŐTT 1-ÉVVEL ,MOST MI VAN ? MI TÖRTÉNT EDDIG???ITT IS HAZUDTAK VAGY MI. REGGEL -ESTE -ÉJJEL IS :MAGYARNAK IS CIGÁNYNAK IS ENNYIRE KELLETT A HATALOM: MÁSKOR MEG OKITÁS MIT HOGYAN KELL CSINÁLNI A CIGÁNYSÁGGAL .

#3   nissanmicra  | 2011 Május 11 17:32:43 like(0) dislike(0)

TISZTELT!! VIKTOR . A RENDSZERVÁLTÁS ELŐTT VOLT MUNKÁNK, DE NEM VOLT DIPLOMÁSUNK MEG JOGUNK . JÖTT A RENDSZERVÁLTÁS ELVETTÉTEK A MUNKÁNKAT ,HELYETTE MENTÜNK ISKOLÁKBA  MEG LEDIPLOMÁZTUNK KAPTUNK BIZONYOS JOGOKAT . MOST JÖSSZ TE ÉS ELVESSZED A HALLGATÓI LEHETŐSÉGEKET+JOGAIKAT IS CSORBÍTOD.MUNKÁT MIT AJÁNLASZ!!! 4Ó-BA 33500FT-OT KIVÁNCSI LENNÉK TE HOGY ÉLNNÉL BELŐLE CSAK 6000FT-BUSZBÉRLET .

#2   19530327  | 2011 Május 11 16:56:45 like(0) dislike(0)

ORBÁN VIKOR KAPCÁJA!

IDÉN HOVA LETTEK AZ ÖSZTÖNDÍJAK?

NEM LÁTTUNK EGY FORINTOT SEM.

#1   rromano  | 2011 Május 11 15:58:51 like(0) dislike(0)

FF nem a kisebbségi önkormányzati rendszer vezetője, hanem a kisebbségi önkormányzati képviseleti rendszer EGYIK vezetője. Legnagyobb bánatunkra.


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2021 December   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Az EP nagy többséggel támogatta a kisebbségvédelmi európai polgári kezdeményezést

  • Cinka a keresztfánál

  • Kiállítással és közösségi fotózással is ünnepli fennállását a Romani Design

  • Hidvégi-B. Attila: Ó évi gondolatok az új évre

  • Vizsgálat a cserdi polgármester ügyébenCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt