HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Romagyilkosságok - A harmadrendű vádlott családtagjai megtagadták a vallomástétel

betűméret csökkentése betűméret növelése
2011 Május 04    Forrás: mti


Ez a cikk archív

A romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat harmadrendű vádlottjának édesanyja és két testvére - élve törvény adta jogával - megtagadta a vallomástételt Pető Zsoltra vonatkozóan a szerdai tárgyaláson a Pest Megyei Bíróságon.

Hirdetmény

A szakácsként dolgozó hajdúszoboszlói K. Ferencné fiának vádlott-társairól azt állította, nem ismeri őket, soha nem találkozott velük. Egyedül Kiss István másodrendű vádlottról volt annyi információja, hogy fiával, Zsolttal együtt dolgoztak egy debreceni bárban, és egy albérletben laktak.
    

 

Pető Zsolt - ERomagyilkosságok - Pető Zsoltszter keresztnevű, de más vezetéknevet viselő - testvére szintén megtagadta a vallomástételt. A bíró kérdésére a még tanuló lány elmondta: a többi vádlott közül egyedül Kiss Istvánt ismeri. A másodrendű vádlottra vonatkozó tanúkihallgatásán H. Eszter azt mondta, hat évvel ezelőtt ismerte meg egy sörözőben, ahol a testvére dolgozott, de sem előéletéről, sem egyéb dolgairól semmit nem hallott.
    

 

P. Hajnalka Julianna is megtagadta bátyjára vonatkozóan a vallomástételt, és állítása szerint ő sem ismeri a társait, soha nem találkozott velük, a nevüket is csak a híradásokból hallotta.
    

 

Miután a bíró a három tanút meghallgatta, szünetet rendelt el, ugyanis a beidézett tanúk közül egy kimentette magát, a következőt pedig kora délutánra idézte be.
    

 

Miszori László tanácsvezető bíró a tárgyalás elején ismertette az elsőrendű vádlott és védője által április 13-án ellene benyújtott elfogultsági indítvány elutasításáról szóló bírósági határozatot.
    

 

Amikor a teremben jelenlévő újságírók és érdeklődők a tanúkihallgatások után kifelé indultak a teremből, a harmadrendű vádlott édesanyja, fiát "Dezsőnek" szólítva, többször is odaszólt neki, hogy kérje a bírótól a kapcsolattartási lehetőséget.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Augusztus   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Új jelentés szedi szét Járóka Lívia állításait a magyarországi romák helyzetéről

  • Németh Zsolt: az európai történelem és a cigányság története szervesen összekapcsolódik

  • Budapest Ritmo - Idén a roma kultúra áll a középpontban

  • Roma Pride 2018: “Te is a nemzet része vagy!”

  • Roma Büszkeség Napja -„Egyformán vagyunk emberek”CÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt