HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Romagyilkosságok - A harmadrendű vádlott családtagjai megtagadták a vallomástétel

betűméret csökkentése betűméret növelése
2011 Május 04    Forrás: mti


Ez a cikk archív

A romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat harmadrendű vádlottjának édesanyja és két testvére - élve törvény adta jogával - megtagadta a vallomástételt Pető Zsoltra vonatkozóan a szerdai tárgyaláson a Pest Megyei Bíróságon.

Hirdetmény

A szakácsként dolgozó hajdúszoboszlói K. Ferencné fiának vádlott-társairól azt állította, nem ismeri őket, soha nem találkozott velük. Egyedül Kiss István másodrendű vádlottról volt annyi információja, hogy fiával, Zsolttal együtt dolgoztak egy debreceni bárban, és egy albérletben laktak.
    

 

Pető Zsolt - ERomagyilkosságok - Pető Zsoltszter keresztnevű, de más vezetéknevet viselő - testvére szintén megtagadta a vallomástételt. A bíró kérdésére a még tanuló lány elmondta: a többi vádlott közül egyedül Kiss Istvánt ismeri. A másodrendű vádlottra vonatkozó tanúkihallgatásán H. Eszter azt mondta, hat évvel ezelőtt ismerte meg egy sörözőben, ahol a testvére dolgozott, de sem előéletéről, sem egyéb dolgairól semmit nem hallott.
    

 

P. Hajnalka Julianna is megtagadta bátyjára vonatkozóan a vallomástételt, és állítása szerint ő sem ismeri a társait, soha nem találkozott velük, a nevüket is csak a híradásokból hallotta.
    

 

Miután a bíró a három tanút meghallgatta, szünetet rendelt el, ugyanis a beidézett tanúk közül egy kimentette magát, a következőt pedig kora délutánra idézte be.
    

 

Miszori László tanácsvezető bíró a tárgyalás elején ismertette az elsőrendű vádlott és védője által április 13-án ellene benyújtott elfogultsági indítvány elutasításáról szóló bírósági határozatot.
    

 

Amikor a teremben jelenlévő újságírók és érdeklődők a tanúkihallgatások után kifelé indultak a teremből, a harmadrendű vádlott édesanyja, fiát "Dezsőnek" szólítva, többször is odaszólt neki, hogy kérje a bírótól a kapcsolattartási lehetőséget.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Július   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Újvidék lesz egy hétig Európa roma ifjúsági fővárosa

  • So keres, Europa?! – Roma fiatalok üzenete Európa kormányainak és politikusainak

  • Jesse Jackson polgárjogi harcossal emlékezünk a roma holokauszt áldozataira Birkenauban

  • Jesse L. Jacksonnnal emlékezett félezernyi roma fiatal a roma holokausztra Krakkóban

  • Jesse L. Jackson beszéde a roma holokauszt 75. évfordulójánCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt