HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Kállai Ernő azonnali találkozót kezdeményezett a miniszterelnökkel

betűméret csökkentése betűméret növelése
2011 április 27    Forrás: MTI


Ez a cikk archív

A kisebbségi ombudsman azonnali személyes találkozót kezdeményezett Orbán Viktor miniszterelnökkel a kedd éjszaka "Gyöngyöspatán lezajlott tragikus események miatt". Kállai Ernő véleménye szerint az államnak kell normalizálnia a körülményeket Gyöngyöspatán.

Hirdetmény

A kisebbségi ombudsman szerdán arról tájékoztatta az MTI-t, hogy közvetlenül megkereste a belügyi tárcát is, és Kontrát Károly parlamenti államtitkár azt ígérte, minden szükséges intézkedést megtesznek a közrend és közbiztonság megőrzése érdekében. A települést rendőri erőkkel lezárják, és nem engedik be azokat a nem helyi lakosokat, akikről feltételezhető, hogy a további rendbontás szándékával közelítenek - tette hozzá.

 

A kisebbségi ombudsman úgy vélekedett: a múlt héten nyilvánosságra hozott jelentésében felvázolt forgatókönyv tovább íródott, a helyben kialakult feszültségek véres verekedésbe torkolltak. Ezek közvetlen körülményei ugyan nem tisztázottak, "mindannyian tudjuk azonban", hogy a hónapokig tartó "megszállás" és az azóta felgyűlt félelem és feszültségek mellett a folyamatos provokáció váltotta ki az eseményeket - közölte.

 

Kállai Ernő szerint nem lehet abban reménykedni, hogy a történet végére kedd éjjel pont került.

 

Kiemelte: az elmúlt hetek pártpolitikai villongásai és "egymásra mutogatása" után az államnak kell normalizálnia a körülményeket. Nem tudjuk, hogy kinek lehet az érdeke egy polgárháborús helyzet kialakulása, de a felelősen gondolkodó embereknek biztosan nem - szögezte le a kisebbségi ombudsman.Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 1 hozzászólás érkezett.

#1   nissanmicra  | 2011 április 27 16:17:50 like(0) dislike(0)

A szabadság ára a háború,-kinnek nincs joga vagy szabadsága. Kit akar az állam tellyes tudatlanságba süllyeszteni,-gazdaságilag elnyomoritani. Az állam csökkenti a ckö-tagjai létszámát,-ezzel a választó népjogát  akaratát vette el a demokráciától . A kormány számos olyan btk-módosítást hajtott végre amelyek úgymond rejtett cigány trvnyek. A fidex csak ellenzékbe okos , 600millió autókra kell ,-a magyar állam nem tesz mást csak a rövid távú,könnyü jót ami hossztávon rossz ezt alkalmaza. Aki azt mondja hogy nem lesz polgháború az lehett hogy a- feszültségeket erősíti.Aki meg azt mondja hogy lesz az mérséklésre buzdithat egyeseket. persze mást jelent szélsöségeseknek is a polgháború fglom és: a lesz, vagy nem lesz. A szabadság ára a  háború. id :. De ki fogja a saját vagy tesvérét, apját, anyját ,rokonát, barátját a veszedelembe küldeni.senki-de majd elfog jönni az idő ráfogunk döbbeni az élet egyfabatkát sem ér , mert majd az útódaink szenvedését látni fogjuk hogy a mi tehetettlenségünk is szpozorálta ezt a helyzetett.yd:BL-TŐL.


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Február   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Már kamasz lenne a Tatárszentgyörgyön meggyilkolt kisfiú

  • Roma hősök – Szimpózium, kötetbemutató és kiállítás Budapesten

  • A romagyilkosságok áldozataira emlékeztek Tatárszentgyörgyön

  • Emléktáblát avattak a romagyilkosságok áldozatainak

  • Romagyilkosságok - Az áldozatokra emlékeztek Budapesten a tizedik évfordulónCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt