HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Vona Gábor vitára hívja Orbán Viktor a cigányság felemelésének kérdésében

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  jobbikbűnözés
2011 április 22    Forrás: mti


Ez a cikk archív

Nyilvános televíziós vitára hívja ki Vona Gábor a Jobbik elnöke Orbán Viktor miniszterelnököt - jelentette be pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Dúró Dóra a Jobbik országgyűlési képviselője.

Hirdetmény

Vona Gábor az egyik közösségi portálon tette közzé a felhívását. Eszerint azért ezt a módját választotta a felkérésnek, mert Orbán Viktor is aktív felhasználója a portálnak.     

 

A Jobbik elnöke úgy fogalmaz: "mivel a magyar - cigány együttélés kérdése, problémái mostanra a mindennapi sajtó legtöbbet elemzett témája lett, így szerintem itt az ideje, hogy a politika a sajtóüzengetés, a mindeddig meddő törvénymódosítások helyett megkezdje az érdemi vitát. A probléma ugyanis abból fakad, hogy a politikusok a megoldáshoz egy lépéssel sem jutottak közelebb az elmúlt 20 évben. A mindenkori kormányok (és a Jobbikot leszámítva a mindenkori ellenzékük) rózsaszínre festették, ami fekete volt, mellébeszéltek, hazudoztak, polkorrekt üres frázisokba menekültek. Pedig amíg nincs érdemi, valódi és őszinte vita, addig ne is várjunk megoldást sem. Az én célom az érdemi vita és ezen keresztül az érdemi megoldás. Mivel az MSZP-ben, az LMP-ben az érdemi vitára való hajlandóságnak még a pislákoló lángja sem látszik, ezért ebből a szempontból (is) használhatatlannak tűnnek. Nekik semmilyen mondanivalójuk, semmilyen programjuk nincs, tevékenységük kimerül abban, hogy nem létező rasszista farkast kiáltanak.     

 

A Jobbik elnökeként, Magyarország harmadik legerősebb politikai erejének vezetőjeként ezért arra kérem Orbán Viktor miniszterelnök urat, a Fidesz vezetőjét, hogy nyilvános vitában ütköztessük a kormány és az ellenzék érveit a cigányság felemelésének kérdésében. Fontos, hogy a magyar társadalom, annak magyar és cigány része egyaránt megismerkedhessen a politika valódi szándékaival, és a valódi vita folytatása ne váljon az egyre alacsonyabb szintű sajtópurparlé áldozatává. A vita időpontját és helyszínét miniszterelnök úrra bízom, nekem csupán annyi feltételem van, hogy élő adásban és közszolgálati televízióban kerüljön sor rá. Lehetőleg minél hamarabb. Életek múlhatnak rajta."



Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 1 hozzászólás érkezett.

#1   galamb  | 2011 április 25 19:20:44 like(0) dislike(0)

Új Roma Nemzetközi Mozgalom indult el! Új Cigány kultúra fölállítása a cél!

ELÉG VOLT! VÁLTOZTATNUNK KELL!

GYERTEK TI IS!

http://uj.roma.mozgalom2011.gportal.hu/




vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2021 Május   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Túl az ötezredik család megsegítésén az Országos Roma Civil Tanács!

  • Mert megint itt tartunk: nem, nincs olyan, hogy cigánybűnözés

  • Ismét meggyalázták a roma holokauszt budapesti emlékművét

  • Nagylóci remények

  • Elment a roma holokauszt egyik utolsó túlélője



CÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?














KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar



    Phiren Amenca



    Parno Graszt