HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Nyugdíjba vonul a cigányozó rendőrkapitány

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  miskolc, Pásztor Albert
2011 Január 14    Forrás: MTI


Ez a cikk archív

Nyugállományba vonul Pásztor Albert, Miskolc rendőrkapitánya, utódja Bogyay Ferenc, aki eddig a szerencsi kapitányság élén állt - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t.

Hirdetmény

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: "az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője január 14-i hatállyal felmentette beosztásából, és kérésének megfelelően a felmentési időt követően nyugállományba helyezi október 13-i hatállyal Pásztor Albert rendőr ezredest, a miskolci rendőrkapitányság vezetőjét".

 

Hozzátette: a szerencsi rendőrkapitányság vezetőjét, Bogyay Ferenc rendőr alezredest január 15-i hatállyal áthelyezik a miskolci rendőrkapitányság állományába, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője pedig megbízta a kapitányságvezetői feladatok ellátásával.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a szerencsi rendőrkapitányságon a kapitányságvezetői munkakör betöltéséig - jelenlegi beosztásának ellátása mellett - a kapitányságvezetői feladatok ellátásával január 15-i hatállyal Jurák József rendőr alezredest, a szerencsi rendőrkapitányság igazgatásrendészeti osztályának vezetőjét bízta meg.

 

A régi kapitány országos botránya


"Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások elkövetői cigány emberek. Igazából Miskolcon legfeljebb pénzintézetet vagy benzinkutat rabol ki magyar, minden más rablás viszont az ő részük" - ezt Pásztor Albert mondta még 2009-ben egy sajtótájékoztatón.

 

A most nyugdíjba vonuló miskolci rendőrkapitányt az eset után azonnal leváltották posztjáról, de az ellene indított vizsgálat lezárultával visszahelyezték posztjára. A főrendőr mellett egyébként a városvezetés és a borsodi cigányvajda is kiállt.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 November   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Agócs János lett az ORÖ új elnöke

  • Adventi fogadás az államfőnél

  • Roma ifjúsági tréning Rimaszombatban

  • A miskolci romák polgármestere is akar lenni a frissen megválasztott Veres Pál

  • Dancs Mihály felmondta az ORÖ-s szövetségétCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt