HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Snétberger hallgat tovább

betűméret csökkentése betűméret növelése
2011 Január 13    Forrás: kultura.hu


Ez a cikk archív
Tucatnyi gyermeket hallgatott már meg Snétberger Ferenc, az Európai Roma Zenei Szakkollégium alapítója; január 17-én Salgótarjánban, egy nappal később Szolnokon, január 19-én pedig Veszprémben várják a fiatal tehetségeket.
Hirdetmény
Az Európai Roma Zenei Szakkollégium egy erős, nemzetileg és nemzetközileg egyaránt elismert, példaértékű iskolát kíván teremteni, melyben a fiatal, hátrányos helyzetű roma zenei tehetségeket világszínvonalú képzés és mentorálás révén hozzásegítik zenei karrierjük elindításához.
 
Az intézmény Snétberger Ferenc művészeti vezetésével 2011. június 19-én nyitja meg kapuit 60 tehetséges roma fiatal előtt.  Oktatóik, mentoraik olyan nemzetközileg elismert zenész-tanárok lesznek, mint Oláh Kálmán, László Attila, Szakcsi Lakatos Béla, és olyan nemzetközi vendégelőadók, mint Paolo Vinaccia, Tony Lakatos vagy Roby Lakatos. A gyerekek számára az évi 12 hetes oktatás teljes mértékben ingyenes.
 
Az ősz óta tartó meghallgatásokon számos tehetséges jelölttel találkoztak a szervezők, de a válogatás még tart, márciusig több helyszínre is ellátogatnak és fogadják a jelentkezőket.
 
- január 17-én, hétfőn 10.30 és 13.30 óra között Salgótarjánban, a Zeneiskolában (Váczi Gyula Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Salgótarján, József A. u. 2/A)
- január 18-án, kedden 10.30 és 13.30 óra között Szolnokon, a Zeneiskolában (Bartók Béla Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Szolnok, Réz u. 1.)
- január 19-én, szerdán 10.30 és 13.30 óra között Veszprémben, a zeneiskolában (Csermák Antal Zeneiskola, Veszprém, Erzsébet sétány 1.)
tartják következő meghallgatásukat.
 
Elsősorban a jazz-re, világzenére és klasszikus zenére is nyitott, hangszeren már játszó fiatalokat várják. Jelenleg az ütőhangszereseket és bőgősöket részesítik előnyben, de természetesen a más hangszerekkel ügyesen bánó zenészjelölteket is szívesen fogadják. Szólóének tanszakot 2013-tól indítanak majd, így az énekesek jelentkezését egyelőre nem tudják fogadni.
 
Jelentkezés a 70/984-83-66-os telefonszámon és az info@campeurope.hu e-mail címen. http://www.campeurope.hu


VIDEÓGALÉRIA

Snétberger Ferenc

Az Európai Roma Zenei Szakkollégium egy erős, nemzetileg és nemzetközileg egyaránt elismert, példaértékű iskolát kíván teremteni.

Snétberger Ferenc2011 Január 13  |

Snétberger FerencAz Európai Roma Zenei Szakkollégium egy erős, nemzetileg és nemzetközileg egyaránt elismert, példaértékű iskolát kíván teremteni.
Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Június   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • A Besh o droM húsz évét ünnepli a Kobuci Kertben

  • Mi Hazánk: a magyarok elutasítják a cigánykérdés szőnyeg alá söprését

  • Celldömölki társulat nyerte az ötödik Komlói Amatőr Színházi Találkozó fődíját

  • Ferenc pápa bocsánatot kért a romáktól a történelmi diszkrimináció miatt

  • Ferenc pápa bocsánatot kért a cigányoktól ErdélybenCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt