HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Támadott a Jobbikos?

betűméret csökkentése betűméret növelése
2011 Január 09    Forrás: dehir.hu


Ez a cikk archív

Feljelentették Rubi Gergely jobbikos országgyűlési képviselőt. Azzal vádolja a politikust egy hajdúhadházi roma vezető, hogy december végén a helyi vasútállomáson sértegette és rágalmazta őt. Az országgyűlési képviselő másként emlékszik a történtekre, de áll a vizsgálat elé.

Hirdetmény

- Feltette a lábát a padra, kirívó magatartással, nagyon csúnya módon beszélt és megkérdeztem, hogy országgyűlési képviselő úr, szabad-e ezt tenni, miért teszi ezt?

Lendvai Bátor Zsolt, a Nemzetközi Romamisszió Szakszolgálat hajdúhadházi vezetője épp azt meséli, hogy december 30-án miként támadt rá a vasútállomáson Rubi Gergely országgyűlési képviselő, aki a Szebb jövőért polgárőrség tagja. Ezért tett feljelentést a rendőrségen Lendvai Bátor Zsolt, aki azt mondja, ez nem az első eset, hogy őt, illetve a helyi romákat zaklatta a képviselő és polgárőr társai.

- Nagyon sokszoros fordult már elő ilyen eset, akárhányszor idejönnek szolgálatot teljesíteni csoportban, akár tízen is. Meglátják őket a lakosok, azonnal mennek vissza a házukba, nem mernek bejönni a boltba, a vasúton keresztül – mondja Lendvai Bátor Zsolt, a Nemzetközi Romamisszió Szakszolgálat vezetője.

Rubi Gergely másként emlékszik az esetre. A jobbikos országgyűlési képviselő azt mondja, polgárőr társaival valóban járőröztek az állomáson, találkoztak Lendvai Bátor Zsolttal, aki épp zaklatta az ott várakozókat. Ők hívták ki a rendőrséget, hogy intézkedjenek vele szemben. Ezért mondja azt Rubi Gergely, hogy a feljelentés valótlanságot tartalmaz.

- Teljes mértékben hazugság. Ez a Lakatos, vagy Lendvai, vagy éppen mikor hogy nevezi magát Bátor Zsolt már sportot űz abból, hogy engem, illetve a Jobbikot megrágalmazza. Természetesen hazugság az egész – hallhattuk Rubi Gergelyt, a Jobbik önkormányzati képviselőjét.

A Napszemle kérdésére - hogy lemondana-e mentelmi jogáról az ügy tisztázása érdekében - Rubi Gergely azt válaszolta, igen. Sőt egyébként sem tart semmilyen ügyben igényt a mentelmi jogára. De mivel ebben az esetben rágalmazásról van szó, ezért nem kezdeményezi a parlamentben mentelmi jogának feloldását.Hirdetmény
Ehhez a cikkhez eddig 1 hozzászólás érkezett.

#1   Mrbosco  | 2011 Január 10 06:21:08 like(1) dislike(0)

Az a igazság hogy tagad minden a nyilvánosság ellőt nem meri vállalni a RUBI GERGELY az igazságot de viszont úgy érzem, hogy ezt a pert teljes mértékbe elvesztette mert több tanúm is van minden esetben. Miért tartja rettegésben a lakosokat ? Ki ö? Egy nagy senki a romák szemében.

Álandó jelegel provokálja a dolgokat hogy mindig kereszt tüzben legyen valakive.
vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Augusztus   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Visszafogadta a Fidesz a cigányozó edelényi polgármestert

  • Farkas Flórián pofátlansága: folytatnia kell az elért sikerek megtartásáért…..

  • Kis Grófo képével cigányozott a szolnoki ellenzék

  • Felosztanák Farkas Flórián birodalmát

  • A cigányok felzárkóztatása az egész társadalom ügyeCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt