2024 March 29., Friday/Gedeon, Johanna napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Nyílt levél Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak!
2010. 05. 10. 00:00

Mint ahogy a nem cigányok közt, a cigányok között is vannak "politikus prostituáltak". Õk azok, akik minden erkölcsi érték és norma nélkül bárkit kiszolgálnak a megélhetésükért.

Mit jelent számomra ez?

Mint ahogy a nem cigányok közt, a cigányok között is vannak "politikus prostituáltak". Õk azok, akik minden erkölcsi érték és norma nélkül bárkit kiszolgálnak a megélhetésükért. Ezt teszik hosszú évtizedek óta. Az a baj, hogy Magyarországnak ebből csak kára van, mert nemhogy segítenék, hanem kifejezetten elnyomják a cigányokat.

Megdöbbenve tapasztalom, hogy mi, magyar cigány emberek, akik akkor is dolgoztunk a népünkért és a Fideszért, amikor ezért büntetés járt, már egy rendezvényre sem férünk be, annyi lett a "Fideszes" cigány. Ami nem lenne baj, ha a sok élősködő az előző időszakban nem a "szocialista" hatalmat éltette volna. És ez se lenne nagy baj, ha tettek volna valami jót a cigányokért. De nem ez történt, inkább asszisztáltak a megnyomorító intézkedésekhez.

Ebben az időben a Fidesz tagság halmozta a hátrányunkat! Én személy szerint folyamatosan tapasztaltam ezt.

Nem szabad elfeledkezni azokról, akik ellopták milliárd számra azokat a forintokat, amiket a cigányság felemelkedésére "szántak". Jogtalanul és erkölcstelenül vettek fel ösztöndíjakat, működtetetnek olyan programokat, ahol csak papíron léteznek cigányok.

Ahogy Ön már más esetben is megfogalmazta: talicskával hordják a pénzt. Ennek több súlyos következménye van!

Többszázezer koldustól lopják el a botot, az esélyt a jobb életre. És a szörnyű bűn: elhitetik a többséggel, hogy a cigányokat támogatják.

Ezzel lehetőséget adva azoknak a csoportoknak, akiknek nem a társadalmi béke a cél, hanem a megosztottság és a gyűlölet. A sajtó szerint Önök tizenhárom esetet fognak vizsgálni és számon kérni. Legyen ez a plusz egy: Mi lett a cigány üggyel kapcsolatban eltűnt milliárdok sorsa?

Remélem önöknek nincs szükségük olyan cigányokra, akik se magyarul, se cigányul nem tudnak rendesen beszélni. Nagyon örülnék, ha a díszcigányok végre kiszorulnának a közéletből. Remélem, hogy megtalálja maga körül azokat a fiatal értelmes, alkotásra képes cigányokat, akik példaképek lesznek munkásságukkal mind a cigány mind a nem cigány magyar polgároknak.

Megkülönböztetett tisztelettel:

Csorba Zoltán
Józsefvárosi Roma Szolgálat igazgatója