HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Bokros: ne adjunk teret a cigánybűnözést emlegetőknek

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  bokros, mdf
2010 Március 02    Forrás: MTI


Ez a cikk archív

Az MDF szerint befogadó, türelmes országra van szükség, mivel Magyarországot mindig a tolerancia, a megértés és a sokszínűség harmóniája tette naggyá. A demokrata fórum elhatárolja magát az "ordas eszméket terjesztő" Jobbiktól.


Hirdetmény

Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje keddi budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: senkit sem lehet kirekeszteni a politikai vagy etnikai nemzetből, hiszen mindenki egyformán értékes állampolgárnak számít, aki kétkezi vagy szellemi munkájával hozzájárul Magyarország épüléséhez.

Az MDF ezért a legélesebben elhatárolja magát az "ordas eszméket" terjesztő Jobbiktól, attól az "szégyenfoltnak számító" párttól, amely mindennapi megnyilvánulásaival elvesz az ország nemzetközi tekintélyéből, kultúrájából, és erkölcséből - közölte Bokros Lajos. A párt felveszi a küzdelmet azokkal, akik Magyarországot ismét olyan eszmékkel akarják elárasztani, amelyek a 20. században többször is a "történelem szemétdombjára" jutatták az országot - mutatott rá.

Kiemelte: Magyarország nagyon veszélyes útra lép, ha teret enged a nap mint nap cigánybűnözést, illetve annak "cionista támogatását" emlegető Jobbiknak.

Az MDF kormányfőjelöltje megjegyezte, hogy az MDF szervesen beépült a nemzetközi pártok családjába, a párt meghívására pedig szerdától két és fél napos kihelyezett ülést tart Budapesten az Európai Konzervatív és Reformer Frakció elnöksége.

Kitért arra is, hogy pártja időarányosan jól áll az ajánlószelvények gyűjtésében, és bíznak benne, hogy minden képviselőjelölt össze tudja szedni az induláshoz szükséges 750 ajánlószelvényt.
Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Július   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Romagyilkosságok: kérdések, tíz év után is

  • A megtámadott kárpátaljai romákért emelt szót Farkas Félix a parlamentben

  • A Jezsuita Roma Szakkollégium felvételi felhívása

  • Szálka a szemben: az Auróra küzdelme az önkormányzattal

  • Csemer Gézára emlékeztekCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt