2024 April 25., Thursday/Márk napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Magyar Hírlap: vállalja múltját Kolompár Orbán pártigazgatója
2010. 01. 23. 00:00

A pártigazgató korábban tíz hónapot ült börtönben csalásért. Dózsa közölte, hogy mindez 1992-ben történt, ám jelenleg nincs ellene folyamatban eljárás.

"Nem hiszem, hogy lenne bárkinek erkölcsi alapja ebben az országban arra, hogy felelősségre vonjon engem. Negyvenhét parlamenti képviselő ellen jelenleg is folyamatban van büntetőeljárás, több milliárd forintot lopnak a közszereplők. Én vállalom a múltamat" - mondta el a lap megkeresésére Dózsa István.

A pártigazgató korábban tíz hónapot ült börtönben csalásért. Dózsa közölte, hogy mindez 1992-ben történt, ám jelenleg nincs ellene folyamatban eljárás. A lap információja szerint azonban egy - egyelőre ismeretlen tettes ellen - csalás gyanúja miatt folyó büntetőügyben hamarosan nevesíthetik a politikust, ugyanis az eljárás kapcsán a házkutatás szükségessége is felmerült.

Dózsa szerint egyébként nem rontja új pártja - az EP-választásokon elért eredményei alapján amúgy sem túl rózsás - választási esélyeit az ő múltja - olvasható a Magyar Hírlapban.