2024 April 19., Friday/Emma napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Az MCF Roma Összefogás Párt Szabolcs megyei elnökének közleménye
2010. 01. 18. 00:00

Farkas Félix a Lungo Drom sajtószóvivőjének a saját háza táján kellene, hogy takarítson és gyermekei fölött atyai kontrollt gyakorolnia.

Hisz, ha visszatekintünk az elmúlt 8 évben minden politika, és média és milliárdosok segítségével sem tudta megőrizni, sem megszerezni a hatalmat. Vajon miért? Nem eléggé jó politikai stratéga? Vagy nem eléggé felkészült? Több mint valószínű, mindkettő jellemző lehet rá. Hisz OCÖ-s elnöki tisztségéből való leváltása után, nem tudta tartani a lépést az őt követőkkel sem szakmailag, sem politikailag.

Farkas Félix a Lungo Drom sajtószóvivőjének a saját háza táján kellene, hogy takarítson és gyermekei fölött atyai kontrollt gyakorolnia. A normális magyar polgári demokratikus kereteket betartva, ne randalírozzanak, ne vállaljanak sors-közösséget a hazai cigányságot félelemben tartó szélsőséges ideológiát képviselő pártokkal és a Magyar Gárdával. Õ maga ne álljon ki egy emelvényen, vagy színpadon a szélsőségeket életben tartó médiumokat birtokló milliárdosokkal, valamint ne adjon hangot a cigányság elleni gyűlöletkeltésnek, hiszen ő elsősorban cigányember. Vagy talán tévedek?

Egy kis anyagi ellenszolgáltatás vagy egy jövőbeni hitegetés reményében képes elveszíteni a cigányság iránt való elkötelezettségét? Vajon meddig lehet ezt csinálni? Meddig lesztek a romaemberek nyomorának vámszedői, "kápói"?

Szálljatok Önmagatokba!

Gondoljátok át felelőtlen kijelentéseiteket! A kenyéradó gazdáitok ideológiája nem biztos, hogy szolgálja a cigányság felemelkedését.

Ezek után könnyen állítható mindazon tény, hogy a cigányságnak csak mi - szívvel-lélekkel küzdő képviselők - képviselhetjük eredményesen az érdekeiket.