HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Az MCF Teleki Lászlót okolja az OCÖ közgyűlésének káoszáért

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  Teleki, mcf
2009 Október 09    Forrás: RomNet


Ez a cikk archív

Az Országos Cigány Önkormányzatot irányító nagyobbik, MCF-es (Magyarországi Cigányszervezetek Fóruma) frakció és az elnök is Teleki Lászlót hibáztatja azért, hogy nem tudta megtartani a testület pénteki rendkívüli közgyűlésé


Hirdetmény

Bár a Kolompér Orbán vezette frakciószövetségből korábban hét képviselő is kilépett, a függetlenné vált tagok a közgyűlésen a Lungo Dromot támogatták szavazataikkal.

Azt, hogy a képviselők nem szavazták meg a napirendi pontokat, és nem lehetett az ülést levezetni, Kolompár Orbán úgy értékelte: Farkas Flórián és frakciója - Teleki László embereinek támogatásával - nem kívánnak részt venni az OCÖ munkájában, a káoszkeltés a céljuk".

Teleki László, szocialista parlamenti képviselő, a kormány cigányügyi megbízottja, aki tagja az OCÖ-nek is az EURIFE, az Európai Unió Roma Ifjúságáért Egyesület színeiben. A szervezet az MCF-el kötött választási szövetséget, és eddig nem jelezte egy képviselője sem, hogy függetlenként, vagy dolgoznának tovább ők is, vagy esetleg a Lungo Dromot támogatnák.

Teleki László egyébként nem vett részt a közgyűlésen, az EURIFE képviselői pedig tartózkodtak a szavazásnál.

Seres Géza, az MCF Borsod megyei elnöke, OCÖ-s elnökhelyettes RomNetnek küldött közleményében úgy fogalmazott: Teleki László baloldali politikusként összefogott a parlament jobb oldalán ülő Farkas Flóriánnal, a Lungo Drom elnökével, és az OCÖ ellehetetlenítésén dolgoznak.

Teleki László a RomNet megkeresésére sem Kolompár Orbán, sem Seres Géza kijelentéseire nem kívánt reagálni.Seres Géza közleménye:

Tiltakozom Teleki László volt romaügyi államtitkár, jelenlegi romaügyi kormánymegbízott azon magatartása ellen, amit az OCÖ ellen tanúsít. Teleki László összefogva a parlament jobb oldalán ülő Farkas Flóriánnal, az OCÖ ellehetetlenítésén, bojkottálásán már nyiltan közösen munkálkodik.

Baloldali politikusként arra kérem Teleki Lászlót, hogy a baloldali értékeket romboló, felelőtlen magatartását fejezze be!

Felszólítom, hogy a 200 ezer fős rasszista MSZP-s szavazatok után indokolja meg a szociáldemokrata és saját pártja, valamint az OCÖ elleni viselkedését, magatartását.

Seres Géza, az OCÖ Borsod megyei képviselője, a megyei MCF elnöke, baloldali roma politikus.

Ózd, 2009. október 09., péntek
Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Augusztus   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Visszafogadta a Fidesz a cigányozó edelényi polgármestert

  • Farkas Flórián pofátlansága: folytatnia kell az elért sikerek megtartásáért…..

  • Kis Grófo képével cigányozott a szolnoki ellenzék

  • Felosztanák Farkas Flórián birodalmát

  • A cigányok felzárkóztatása az egész társadalom ügyeCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt