2024 April 16., Tuesday/Csongor napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

A Gój Motorosokkal közösen tüntet a Lungo Drom Rudabányán
2009. 07. 22. 00:00

Farkas Félix, mezőkövesdi kisebbségi politikus, az OCÖ tagja, már többször vett részt és szólat fel a motoros szervezet rendezvényein.

"A jövőbeni tragédiák elkerülése érdekében" a helyi régi vasútállomáson demonstratív szónokolni fog Szobota Lajos Rudabánya polgármestere, Mészáros Imre, a Gój (cigányul kolbász) Motoros Egyesület elnöke, valamint Kiss József a helyi cigány önkormányzat lungo dromos vezetője, és Farkas Félix, a megyei cigány önkormányzat elnöke, a Lungo Drom szóvivője és elnökhelyettese.

Farkas Félix, mezőkövesdi kisebbségi politikus, az OCÖ tagja, már többször vett részt és szólat fel a motoros szervezet rendezvényein. Ott volt és beszédet mondott Olaszliszkán, majd a Parlament előtt, Bayer Zsolt melletti szimpátiatüntetésen, de Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány cigányellenes kijelentését követően, amikor leváltották posztjáról a rendőri vezetőt, éles hangon bírálta a döntés miatt Draskovics Tibor rendészeti minisztert, felszólítva, hogy mondjon le, de előbb helyezze vissza pozíciójába a kirúgott rendőrkapitányt.