2024 April 19., Friday/Emma napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Már 50 milliót kap a nyomravezető
2009. 04. 25. 00:00

Ez a valaha volt legnagyobb összeg.

Mécsesek vannak a legutóbbi, tiszalöki támadás áldozatának házánál. A falu bejáratánál ellenőrzések vannak, rendőrök járőröznek. Már a szakértők elemzik az országos rendőrkapitány szerint több hegynyi információt, például hogy kik voltak akkor a környéken, vagy kik mentek a közeli autópályán. Tanú viszont nem sok van, ezért is emelték meg a nyomravezetői díjat.

"Bízom benne, hogy 50 millió forint megtörhet valamilyen akarategységet, azt is megszólalásra késztetheti aki ezt nem így gondolja." - mondta az országos rendőr-főkapitány.

Ez a valaha volt legnagyobb összeg, és a tiszalöki mellett a nagycsécsi és tatárszentgyörgyi támadásokra is vonatkozik, a rendőrök szerint ugyanis egy csoport gyilkolhatott mindhárom helyen.

Bajnai Gordon miniszterelnök szerint mindegyik gyilkosság az ország biztonságát veszélyezteti, ezért minden segítséget megadnak a rendőrségnek, akár törvényt is szigorítanak.

A Fidesz közben a három csapás törvényhez gyűjtött aláírást, mert így akarják elérni, hogy a parlament megtárgyalja. Korábban ezt elutasították.

A Fidesz javaslata szerint aki háromszor követ el súlyos bűnt, automatikusan a legszigorúbb büntetést kapja.