HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Már 50 milliót kap a nyomravezető

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  gyilkosságok
2009 április 25    Forrás: tenyek.tv2.hu


Ez a cikk archív

50 millió forintra emelte és egyesítette a cigányok elleni gyilkosságok nyomravezetői díját az országos rendőrkapitány. Azért, mert a nagycsécsi, a tatárszentgyörgyi és a tiszalöki gyilkosságokat valószínűleg ugyanazok követték el. Ez a valaha volt legnagyobb összeg. Bajnai Gordon miniszterelnök azt mondta, minden segítséget megadnak a rendőrségnek, akár a törvényeket is szigorítják. A Fidesz szerint nekik már volt ilyen javaslatuk, de az MSZP nem támogatta, ezért most aláírást gyűjtenek.

Hirdetmény

Mécsesek vannak a legutóbbi, tiszalöki támadás áldozatának házánál. A falu bejáratánál ellenőrzések vannak, rendőrök járőröznek. Már a szakértők elemzik az országos rendőrkapitány szerint több hegynyi információt, például hogy kik voltak akkor a környéken, vagy kik mentek a közeli autópályán. Tanú viszont nem sok van, ezért is emelték meg a nyomravezetői díjat.

"Bízom benne, hogy 50 millió forint megtörhet valamilyen akarategységet, azt is megszólalásra késztetheti aki ezt nem így gondolja." - mondta az országos rendőr-főkapitány.

Ez a valaha volt legnagyobb összeg, és a tiszalöki mellett a nagycsécsi és tatárszentgyörgyi támadásokra is vonatkozik, a rendőrök szerint ugyanis egy csoport gyilkolhatott mindhárom helyen.

Bajnai Gordon miniszterelnök szerint mindegyik gyilkosság az ország biztonságát veszélyezteti, ezért minden segítséget megadnak a rendőrségnek, akár törvényt is szigorítanak.

A Fidesz közben a három csapás törvényhez gyűjtött aláírást, mert így akarják elérni, hogy a parlament megtárgyalja. Korábban ezt elutasították.

A Fidesz javaslata szerint aki háromszor követ el súlyos bűnt, automatikusan a legszigorúbb büntetést kapja.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Szeptember   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • A Dikh TV november elejéig kódolatlanul elérhető

  • Csoda, hogy egyáltalán létezik

  • Farkas Flórián nagy feltámadása: újra bevetik listavezetőként

  • Az ellenzék adhatja az ORÖ-elnökét, Flóri nagyot bukhat!

  • Az FCÖ-ben újra nyert Csóka János PálCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt