HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Echo TV: "Ki kell irtani a cigányterrorizmust!"

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  cigányok, ferenc, echo, tv, szaniszló
2009 Március 06    Forrás: atv.hu


Ez a cikk archív

Szaniszló Ferenc - korábban a Magyar Televízió Panoráma című műsorát szerkesztette és vezetette - az Echo TV Világpanoráma című műsorában osztotta meg gondolatait a nézőkkel: "Ha egy népet, társadalmi - és jogrendet, civilizációt a nemzet által egykor befogadott, letelepített, és máig támogatott kisebbség, népcsoport elemei folyamatosan terrorizálnak, félelemben tartanak, bántalmaznak, kifosztanak, meglincselnek a gyermekei előtt, megerőszakolnak, leszúrnak, az bizony terrorizmus. Amit ki kell irtani gyökerestől".

Hirdetmény

Szaniszló szerint "itt van nálunk a Balkán", "a magyar társadalom veszélyben van, mert terrorizálják tömegesen, állandóan, a magántulajdont, a közvagyont fosztogatják tömegesen, állandóan."

Szaniszló a "cigányterrorizmusért" az ámokfutó liberalizmust is vádolja, ami végső soron a cigány nép egészének vesztét okozza majd, mert egészére visszaszáll a terrorizmus bűne.

A szerkesztő szerint a romlott liberalizmus elhitette a cigánysággal, hogy felsőbbrendűek, büntethetetlenek, bántatlanul terrorizálhatják a társadalmat.

"A cigányterrorizmust gyökerestül ki kell irtani, ez a cigányság bűnöktől még nem fertőzött rétegének is elemi érdeke" - zárta véleményét Szaniszló.

A közelmúltban a szintén Széles Gábor által tulajdonolt Magyar Hírlapban jelentetett meg közfelháborodást kiváltó publicisztikát a Cozma gyilkosság kapcsán Bayer Zsolt.

Széles Gábor nagyvállalkozó nemrégiben azt nyilatkozta, "jó hangulatot egyik médium sem tud sugallni, viszont sokat segíthetnek abban, hogy fontos témák kerüljenek terítékre, felvilágosítsa az embereket, hogy tisztán tudjanak látni."

Széles azt is megerősítette, hogy szívesen vállalna miniszterséget Orbán Viktor kormányában.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Július   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Romagyilkosságok: kérdések, tíz év után is

  • A megtámadott kárpátaljai romákért emelt szót Farkas Félix a parlamentben

  • A Jezsuita Roma Szakkollégium felvételi felhívása

  • Szálka a szemben: az Auróra küzdelme az önkormányzattal

  • Csemer Gézára emlékeztekCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt