2024 April 24., Wednesday/György napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Echo TV: "Ki kell irtani a cigányterrorizmust!"
2009. 03. 06. 00:00

"A cigányterrorizmust gyökerestül ki kell irtani ..."

Szaniszló szerint "itt van nálunk a Balkán", "a magyar társadalom veszélyben van, mert terrorizálják tömegesen, állandóan, a magántulajdont, a közvagyont fosztogatják tömegesen, állandóan."

Szaniszló a "cigányterrorizmusért" az ámokfutó liberalizmust is vádolja, ami végső soron a cigány nép egészének vesztét okozza majd, mert egészére visszaszáll a terrorizmus bűne.

A szerkesztő szerint a romlott liberalizmus elhitette a cigánysággal, hogy felsőbbrendűek, büntethetetlenek, bántatlanul terrorizálhatják a társadalmat.

"A cigányterrorizmust gyökerestül ki kell irtani, ez a cigányság bűnöktől még nem fertőzött rétegének is elemi érdeke" - zárta véleményét Szaniszló.

A közelmúltban a szintén Széles Gábor által tulajdonolt Magyar Hírlapban jelentetett meg közfelháborodást kiváltó publicisztikát a Cozma gyilkosság kapcsán Bayer Zsolt.

Széles Gábor nagyvállalkozó nemrégiben azt nyilatkozta, "jó hangulatot egyik médium sem tud sugallni, viszont sokat segíthetnek abban, hogy fontos témák kerüljenek terítékre, felvilágosítsa az embereket, hogy tisztán tudjanak látni."

Széles azt is megerősítette, hogy szívesen vállalna miniszterséget Orbán Viktor kormányában.