2024 April 19., Friday/Emma napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Cigányozás lett a válságról szóló fórumból
2009. 03. 05. 00:00

Kiszl Tibor, a gárda megyei kapitánya azt mondta: gyűlöli a cigányokat, igaz, nem mindegyiket.

Hozzátette azt is: a bűn gyűlöletét kell hangsúlyozni, és nem szabad általánosítani azzal, hogy cigánybűnözésről vagy éppen zsidó pénzügyi irányításról beszél a szónok.

A cigánybűnözésről, majd pontosítva: cigány bűnözőkről beszélt Tóth Endre, a Jobbik tagja, a fórum szervezője is. A rendezvény célja egyébként a magyar gazdaságot és társadalmat is érintő válság taglalása volt. Utóbbi megoldására Tóth Endre néhány javaslatot is felsorolt, így az önvédelmi célú fegyverek beszerzésének megkönnyítését, a büntethetőség korhatárának tíz évre való leszállítását, a halálbüntetés átmeneti visszaállítását vagy azt, hogy a rendőrséget hazafias csendőrséggé kellene átalakítani.

Kiszl Tibor, a gárda megyei kapitánya azt mondta: gyűlöli a cigányokat, igaz, nem mindegyiket, csak melyik őt vagy embertársát bántja.

Mészáros István bajai szakaszparancsnok ehhez hozzátette, hogy karmos Harpagonok állnak a háttérben", és az ő érdekük a cigányság és a magyarság összeugrasztása. A fórumon elhangzott az is, hogy Magyarországon nincs nemzeti, de egyéni vagyon sem, és az ország az államcsőd előtt áll.