2024 April 20., Saturday/Konrád, Tivadar napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Meglőttek egy roma fiatalt Alsózsolcán
2008. 12. 16. 00:00

A környékbeliek két dörrenést hallottak. Az áldozat a háza előtti erkélyen fát vágott, amikor megsebesült, sérülései életveszélyesek.

Gaskó Bertalan a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense tudósítónknak elmondta: hétfő este, negyed hat körül lőttek rá a 19 éves férfira a háza előtt. A megyei kapitányság forrónyomos csoportja nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben. Annak tisztázása, hogy milyen fegyverből és hány lövést adtak le, a szakértői vizsgálat eredményeként derül majd ki - tette hozzá a szóvivő.

Horváth Henrik az alsózsolcai cigány kisebbségi önkormányzat elnöke érdeklődésünkre azt közölte: az áldozat - aki a Sajó parti romatelepen, a Dankó Pista utcában lakik élettársával - a háza előtti erkélyen fát vágott, amikor a lövés eltalálta.

A környékbeliek két dörrenést hallottak, az eset körülményeiről azonban egyelőre nincs több információ. Az elnök nem bocsátkozott találgatásokba a bűncselekmény okaival kapcsolatban. Mint elmondta, annak kiderítése a rendőrség dolga.