HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

37 millió forint nyomravezetői díj

betűméret csökkentése betűméret növelése
2008 November 23    Forrás: Hírextra


Ez a cikk archív

37 millió forintnyi nyomravezetői díjat tűzött ki eddig a rendőrség az utóbbi időkben, cigányok ellen elkövetett támadásokkal összefüggésben - tudta meg a HavariaPress. Az elmúlt időszak két legsúlyosabb, a borsodi Nagycsécsen, valamint Pécsett történt, halálos áldozatokat követelő támadások kapcsán csütörtökön ajánlott fel 10-10 millió forintos nyomravezetői díjat az országos rendőrfőkapitány.

Hirdetmény

A megyei rendőr-főkapitányságok vezetői csatlakoztak a "nyomravezetői díj akcióhoz": 14 esetben 1-1 milliót ajánlottak fel a nyomozások elősegítése érdekében. A Nemzeti Nyomozó Iroda szintén pénteken jelentette be, hogy három, megoldatlan támadás esetében él ezzel a lehetőséggel.

A július 21-én Galgagyörkön, a szeptember 05-én Nyíradony külterületén, Tamásipusztán, valamint az augusztus 08-án Piricsén történtekkel összefüggésben, több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indított nyomozás elősegítését várják az esetenként felajánlott egymillió forintos díjtól.

A rendőrség külön nyomozócsoportot is felállított az efféle bűncselekmények felderítésére. Az országosan tevékenykedő csoportnak hat cigány származású rendőr is tagja. Az Országos Rendőr-főkapitányság felvette a kapcsolatot az Magyar Vadászkamarával, illetve az Országos Polgárőr Szövetséggel is, hogy a két szervezet együttműködésével előzzék meg a hasonló eseteket.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Október   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Ösztöndíj a cigány értelmiségért

  • A romák is a Fidesz-KDNP jelöltjeit fogják támogatni

  • Romagyilkosságok - Tíz éve történt a nagycsécsi támadás

  • A SOMNAKAJ NOVEMBERBEN UTOLJÁRA A NEMZETI SZÍNHÁZBAN

  • Ösztöndíj pályázat roma fiataloknakCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt