HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

A lemondott gárdakapitány és az elvbarátaitól elhatárolódó Tomket

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  Gárda
2008 Szeptember 24    Forrás: RomNet


Ez a cikk archív

Lemondott pozíciójáról a Prikezsia Gárda főkapitánya, mert túlpolitizálta a szervezetet a Jobbik, míg a radikális csoportok egyik vezéralakja, Tomket pedig elhatárolódik elvbarátaitól, akik törtek-zúztak, horogkeresztes szalagokkal meneteltek szombaton Budapest utcáin. Az említett két ember dicsérni azért nem kell, de tettük példaértékű, ezért várjuk, hogy kövessék őket a többiek is, okulásul számukra közöljük a blogger írását. Tomket, honlapján rávilágít a tényre: Kolompár Orbán szombaton felvonulásával győzött a fasiszták felett, és sikerre vitte meghirdetett harcát.

Hirdetmény

Néhány órával hazaérkezésem után már tisztább a dolog. Egy kicsi innen, egy kicsi onnan: mi történt a Hősök tere és a Szabadság tér között? Hogyan lett a békés és méltóságteljes vonulásból őrjöngés, könnygáz, repülő sörösüvegek?
 
Az Index egyik fényképén az látható, amint egy huszonéves fiú az Andrássy úton vonulva elegáns horogkeresztes karszalagot húz. Tökéletesen elkapott pillanat, mehet a New York Times fotórovatába, s borítékolom, fog is. Miért? Mert nekik ez kell. Valahol, egy drága bútorokkal berendezett szobában most örömünnepet ülnek azok, akik ellen vonultunk. Sikerült! Bejöttek a csőbe! Meg tudtuk mutatni, hogy igenis, ez egy részeg csőcselék, nácik és fasiszták, s ehhez nem kellett más, mint pár még részegebb hülye.

 

A csőcselék attól csőcselék, hogy fegyelmezetlen. Csürhe, amely tombol. Amit nem irányít senki. Amelyben, ha elrikkantja magát egy idióta akciónyugdíjas, hogy "ott vannak a zsidók", már repülnek is a sörösüvegek. Azt se tudják, miért, de jól néz ki, ahogy repül, a rendőrt meg utáljuk, szóval ha felé repül, abból nagy baj nem lehet. Az ilyen tömegnek nem kell más, mint az alkalom. Lesz itt horogkereszt, meg avanti Mussolini, persze kikérjük magunknak, ha lefasisztáznak. Mármost aki pedig egy magyar tüntetésen horogkeresztet visel: vagy idióta, vagy provokátor. Egyikre sincs szükségünk.
 
A de facto vezérek pedig tűrik, és megmagyarázzák, miért kell efölött szemet hunyni. Fontosak ezek az emberek, hiszen ők harcolnak, mondják. Hát én most nem hunyok szemet. Amikor családok felé repül a sörösüveg, akkor nem fogok. Amikor az enyéim fuldokolnak a könnygázban, mert pár ökör viccesnek találja, hogy köveket hajítson a rendőrök felé, nem fogok. Nem érdekel, hogy a rendőrök egyébként is ugrásra készen várták, hogy végre lőhessenek! Annál inkább nagy a vezér felelőssége, aki odavezeti az embereket. Nem hunyok szemet, mert ezek az emberek nem értem harcolnak, hanem ellenem. Én a nevemet adtam ahhoz a zászlóhoz, amit ma ezek az idióták bemocskoltak. Tőlem megsértődhet akármelyik önjelölt néptribun, vezérszurkoló, akárki. Nem érdekel az álszent magyarázkodás, hogy szükségünk van a huligánokra. Igen, van, de nem így. Mert mit ér az erő, ha nem uralod?

A Hollán Ernő utcában épp azért féltek tőlünk, mert uraltuk az erőt, amit a Jóistentől kaptunk. Ez itt most más volt. Tudom, hogy lesz néhány baromállat, aki személyes sértésnek veszi, hogy kritizálni merészelem, és holnapról árulónak nyilvánít, de tessék, gyere ide, te barom, verjél agyon mindenkit, aki nem ért veled egyet, és akkor majd megmentjük Magyarországot, fehér lesz és zsidómentes, pont.

A mai nap nagyon-nagyon komoly erkölcsi kárt okozott a nemzeti radikalizmusnak. Ostoba módon belevezették közösségünket Gyurcsány csapdájába. Ki tagadhatja, hogy Morvai Krisztina annak a tömegnek tartott beszédet, amely később horogkereszttel, Mussolinit éltetve tört-zúzott? A kutyát sem érdekli, hogy nem mindenki tett így. Ki tagadhatja, hogy a "törvényes rend védelmezőinek" ismét könnygázzal kellett szétzavarnia az agresszív csőcseléket? Nem, senkit sem érdekel annak a kétezer embernek a véleménye, aki ott volt. Annak a tízmilliónak számít, aki a tévében látta, amit megmutattak neki. Azt a mesejátékot, amelyben néptribunjainknak hála, mind a kétezren statisztaként vettünk részt.

Tetszik-e vagy sem: Kolompár Orbán fényes győzelmet aratott a Budaházy-Toroczkai duón. Neki lett igaza a tévében. Az teljesen mindegy, hogy hány cigányt hozott össze, hogy Gyurcsány mit mondott a Kossuth téren kornyadozó öregasszonyoknak, és az is, hogy a rendőrök fújtak-e be könnygázt a Hazatérés Templomába, vagy sem. Vezéreink, miután ellentmondást nem tűrően lesöpörtek minden békés kezdeményezést, úgy nekirongyoltak fejjel a falnak, hogy attól koldulunk - Mi Magunk. Azokat a sörösüvegeket a mi nevünkben dobálták. Azt a horogkeresztet az én nevemben is viselték. Hát én ebből nem kérek, köszönöm. Nem kívánom tolerálni azt, ami élet- és magyarellenes. Ilyen például az önteltség és az ostobaság. Akkor sem kell, ha árpádsávos zászlóba csomagolják.

Az írás a bombagyar.hu oldalon "Idióták és provokátorok" címmel 2008. szeptember 21. 01:09:00 jelent meg

Lemondott a Magyar Gárda országos főkapitánya

"Szerintem a Jobbik és annak vezetői elárulták a mozgalmat" - nyilatkozta Dósa István a hírTV-nek. "Csak illúzió volt az, hogy Magyarországon van tisztességes politizálás" - mondta még az országos főkapitány. A pénz és a politikai hatalom megszerzésének lehetősége többet ér a Jobbik vezetőinek, mint a Magyar Gárda, ehhez viszont nem akar asszisztálni, tette még hozzá. Kitart a gárda eredeti célkitűzései mellett, miszerint a mozgalom pártok és határok fölött álló civil szervezet, ami nem lehet a politika eszköze. Dósa István csak a főkapitányi posztról mondott le, a Magyar Gárdából nem lépett ki.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Július   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • So keres, Europa?! – Roma fiatalok üzenete Európa kormányainak és politikusainak

  • Jesse Jackson polgárjogi harcossal emlékezünk a roma holokauszt áldozataira Birkenauban

  • Jesse L. Jacksonnnal emlékezett félezernyi roma fiatal a roma holokausztra Krakkóban

  • Jesse L. Jackson beszéde a roma holokauszt 75. évfordulóján

  • Visszafogadta a Fidesz a cigányozó edelényi polgármestertCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt