2024 April 25., Thursday/Márk napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Elindult szánjával a Liberális Mikulás
2007. 12. 05. 00:00

Ebben az évben négy helyszínre közel háromezer csomagot juttat el a Liberális Mikulás Mohácsi Viktória Európai Parlamenti Képviselő támogatásával.

Ebben az évben négy helyszínre közel háromezer csomagot juttat el a Liberális Mikulás Mohácsi Viktória Európai Parlamenti Képviselő támogatásával.

2007. december 5-én Túristvándiba és Szatmárcsekére érkezik a Liberális Mikulás. 2007. december 8-án 14 órától a Szendrőládi Általános Iskola tornatermében lesz mikulás ünnepség cigány betlehemes játékkal. A csomagok kiosztása után a Karaván Família valamint Igni szórakoztatják az egybegyűlteket.

December 9-én 16 órától Dombóváron az Ipari Szakképző Iskola tornacsarnokában osztogatja csomagjait a Liberális Mikulás. Sok érdekes program várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Fellép a Kale Cherhaja gyerek tánccsoport, Khamorro, Fekete Angyalok, Mystik&Fashion Tánccsoport, Igni, Andreas és Stefano. A rendezvény helyszínére óránként indulnak buszok 22 óráig Kocsola, Szakcs, Gyulaj, Döbrököz településekről.

A helyszíneken Liberális Roma Fórumon várja a közélet iránt érdeklődőket. A rendezvény fővédnöke Mohácsi Viktória (ALDE-SZDSZ) EP képviselő, együttműködő partnerek: Túristvándi, Szatmárcseke, Szendrőlád, Kocsola, Szakcs, Gyulaj, Döbrököz, Dombóvár települések cigány kisebbségi önkormányzatai, Dombóvári Roma Közhasznú Alapítvány, valamint az SZDSZ - áll a közleményben.