HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Elindult szánjával a Liberális Mikulás

betűméret csökkentése betűméret növelése
2007 December 05    Forrás: RomNet


Ez a cikk archív

Ebben az évben is járja az országot a mikulás. De most nem a lappföldi, hanem a Liberális Mikulás - tudatta közleményben Mohácsi Viktória. 2007. december 5-én Túristvándiba és Szatmárcsekére, december 8-án Szendrőládra, december 9-én Dombóvárra látogat rénszarvasaival és zenés, táncos programokkal, puttonyában sok finomsággal. A résztvevők a rendezvény végeztével a "Liberális Roma Politika" című fórumon vehetnek részt - tudta meg a RomNet.

Hirdetmény

Ebben az évben négy helyszínre közel háromezer csomagot juttat el a Liberális Mikulás Mohácsi Viktória Európai Parlamenti Képviselő támogatásával.

2007. december 5-én Túristvándiba és Szatmárcsekére érkezik a Liberális Mikulás. 2007. december 8-án 14 órától a Szendrőládi Általános Iskola tornatermében lesz mikulás ünnepség cigány betlehemes játékkal. A csomagok kiosztása után a Karaván Família valamint Igni szórakoztatják az egybegyűlteket.

December 9-én 16 órától Dombóváron az Ipari Szakképző Iskola tornacsarnokában osztogatja csomagjait a Liberális Mikulás. Sok érdekes program várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Fellép a Kale Cherhaja gyerek tánccsoport, Khamorro, Fekete Angyalok, Mystik&Fashion Tánccsoport, Igni, Andreas és Stefano. A rendezvény helyszínére óránként indulnak buszok 22 óráig Kocsola, Szakcs, Gyulaj, Döbrököz településekről.

A helyszíneken Liberális Roma Fórumon várja a közélet iránt érdeklődőket. A rendezvény fővédnöke Mohácsi Viktória (ALDE-SZDSZ) EP képviselő, együttműködő partnerek: Túristvándi, Szatmárcseke, Szendrőlád, Kocsola, Szakcs, Gyulaj, Döbrököz, Dombóvár települések cigány kisebbségi önkormányzatai, Dombóvári Roma Közhasznú Alapítvány, valamint az SZDSZ - áll a közleményben.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 December   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • „Ugyanolyanok, mint mindenki más ember”

  • Átadták az idei Nemzetiségekért díjat

  • Államfői díszebéden volt Farkas Félix szószóló és Balogh János ORÖ-elnök

  • Cigányellenes a miskolci önkormányzat - első fokon nyert a TASZ

  • Caramel elmesélte, milyenek voltak a karácsonyok gyermekkorában, a cigánytelepenCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt