HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Gyarapodik Farkas Flórián tábora

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  Farkas Flórián
2007 Február 15    Forrás: Joó István-Magyar Nemzet


Ez a cikk archív

Tovább gyarapodott Farkas Flórián Lungo Drom-elnök és szövetségeseinek tábora a március 4-i területi és országos kisebbségi választások közeledtével. Immár bizonyos, hogy a Zsigó Jenő vezette Roma Parlament a Lungo Drom küzdelmét támogatja a megyei és az országos voksoláson. Cserébe a Lungo Drom a fővárosban nyújt támogatást a Roma Parlamentnek. Mindez a CTV legutóbbi műsorából derül ki, amely a C-Press első internetes roma hírügynökség oldaláról tekintető meg.

Hirdetmény

műsorban Zsigó Jenő szociológus - aki a Fővárosi Cigány Önkormányzatnak (FCÖ) is elnöke -, valamint Csík Tamás, az FCÖ tagja egyaránt kinyilvánította: a hazai cigányság az Országos Cigány Önkormányzat megtisztulásában és a jelenlegi OCÖ-elnök, Kolompár Orbán leváltásában érdekelt. Ugyanezen a fórumon Farkas Flórián elhatárolódott azoktól a parlamenten kívüli politikai csoportoktól, amelyek lépten-nyomon a cigánybűnözés kifejezést emlegetik.

- Farkas Flóriánnak minden esélye megvan arra, hogy elfoglalja az OCÖ elnöki székét, ha kooperál azokkal a cigány értelmiségiekkel, akik még nem járatták le magukat, illetve ha nyilvánvalóvá teszi: tanult Kolompár súlyos hibáiból - mondta lapunk érdeklődésére Csík Tamás. Kolompár mindenekelőtt abban hibáztatható - állította -, hogy nem volt valódi tárgyalópartnere a kormánynak, és átláthatatlanná tette az OCÖ gazdálkodását, amelyet az ő stiklijei jellemeznek. Csík követeli, hogy a rendőrség gyorsítsa fel régóta tartó nyomozását az OCÖ pénzügyi visszásságaival kapcsolatban, hogy az eredmény még a választás előtt ismertté válhasson.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 November   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Elutasította a Kúria a Firosz alakulóülésre vonatkozó beadványát

  • Farkas Flórián nem vette át ORÖ-s mandátumát

  • Agócs János lett az ORÖ új elnöke

  • Adventi fogadás az államfőnél

  • Roma ifjúsági tréning RimaszombatbanCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt