2024 April 23., Tuesday/Béla napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Tanácsadó lett Daróczi Dávidból?
2005. 09. 27. 00:00

Batiz András kormányszóvivő tanácsadójaként dolgozik tovább a Magyar Hírlap volt gazdasági rovatvezetője, Daróczi Dávid.

Daróczi Dávid volt lapjának csak annyit közölt, hogy tanácsadóként dolgozik a Miniszterelnöki Hivatalban, nem kormányszóvivő-helyettesként, így nem kíván nyilatkozni.

A hétvégi balatonőszödi értekezleten a volt lapja információja szerint a kabinetfőnököknek és sajtómunkatársaknak Daróczit mint Batiz András szóvivőhelyettesét mutatták be. Daróczi Dávidot az RTL Klub Házon kívül című műsorának múlt heti adásában is láthattuk, amint Batiz Andrással konzultál a szóvivői irodában - közölte a Magyar Hírlap.

Egyébként kisebb átszervezést hajtottak végre a közelmúltban a kormányzati kommunikációs stábban. László Boglár ezentúl Gyurcsány Ferenc sajtófőnökeként folytatja munkáját. Így Batiz Andrásra hárulnak innentől kezdve a tájékoztatás feladatai.

Daróczi Dávidot 2004-ben a RádióC főszerkesztői posztjára is kinevezték. A RádióC indulásakor (2001. október 8.), az adó műsorigazgatója volt, gazdasági újságíróként dolgozott. Megfordult a Világgazdaság, a Magyar Hírlap napilapoknál, valamint a Magyar Televízió Híradójában is.

Daróczi Dávid a Pázmány Péter katolikus Egyetemen teológiát tanult. A RomNet információja szerint jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem poszgraduális képzésén vesz részt üzleti marketing szakon.