HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Szavazatvásárlás a cigány önkormányzatban?

betűméret csökkentése betűméret növelése
2005 Augusztus 31    Forrás: hírTV


Ez a cikk archív

Kolompár Orbán jelenlegi és Horváth Aladár egykori elnök egymásra mutogat, miközben a BRFK tovább nyomoz a szervezet gazdálkodásával kapcsolatban. A harmincmilliós hiányt feltáró könnyvvizsgálói jelentés és a rendőrségi nyomozás után, most bűncselekménnyel vádolja egymást az Országos Cigány Önkormányzat jelenlegi és volt vezetője.

Hirdetmény

Horváth Aladár, képviselő, OCÖ: "Az ellenzék is és az ő szövetségesei is úgy gondolják, hogy túlságosan sok botrány volt az OCÖ körül és semmi érdemleges tevékenység nem folyt, lehet, hogy keveslik azt a támogatást, amivel eddig Kolompár Orbán megvásárolta a kegyeiket. Közismert, hogy minden egyes közgyűlés előtt súlyos milliókba kerültek a választásos vagy szavazásos közgyűlések."

Kolompár Orbán szerint Horváth Aladár egy bukott, sértett politikus, aki rágalmaz és vádaskodik. Szerinte éppen Horváthék fizettek a szavazatokért.

Kolompár Orbán, elnök, OCÖ: "Én úgy gondolom, hogy illene megkérdezni az országos önkormányzat MCF-es képviselőit, akit minden egyes puccskísérlet közben Horváth Aladárék és Teleki Lászlóhoz közel álló csapatok több millió forinttal keresték meg, hogy másnap ellenem szavazzanak, mert akkor engem le lehet váltani. Úgy gondolom, hogy a pénzügyi megkereséséek pont a másik oldalról érkeztek, ezért furcsa Horváth Aladár szájából ez a rágalom, és ahogy az előbb mondtam visszautasítom minden egyes mondatát.

A rendőrök eddig közel negyven tanút hallgattak meg, köztük az OCÖ több elnökségi tagját is, de gyanúsított egyelőre nincs.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2019 Június   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Kárpátaljai magyar cigányok ellen hajtottak végre pogromot

  • Az ukrán nagykövet is elítélte a kárpátaljai romák elleni támadást

  • Közmunkások lázadása - Ne legyen kötelező méltatlan munkát elfogadni

  • Fizetős játszótérről nyilatkozott, elvitték a rendőrök

  • Járóka Lívia: véget kell vetni a kárpátaljai romák bántalmazásának!CÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt