2024 April 19., Friday/Emma napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Szavazatvásárlás a cigány önkormányzatban?
2005. 08. 31. 00:00

Kolompár Orbán jelenlegi és Horváth Aladár egykori elnök egymásra mutogat, miközben a BRFK tovább nyomoz a szervezet gazdálkodásával kapcsolatban.

Horváth Aladár, képviselő, OCÖ: "Az ellenzék is és az ő szövetségesei is úgy gondolják, hogy túlságosan sok botrány volt az OCÖ körül és semmi érdemleges tevékenység nem folyt, lehet, hogy keveslik azt a támogatást, amivel eddig Kolompár Orbán megvásárolta a kegyeiket. Közismert, hogy minden egyes közgyűlés előtt súlyos milliókba kerültek a választásos vagy szavazásos közgyűlések."

Kolompár Orbán szerint Horváth Aladár egy bukott, sértett politikus, aki rágalmaz és vádaskodik. Szerinte éppen Horváthék fizettek a szavazatokért.

Kolompár Orbán, elnök, OCÖ: "Én úgy gondolom, hogy illene megkérdezni az országos önkormányzat MCF-es képviselőit, akit minden egyes puccskísérlet közben Horváth Aladárék és Teleki Lászlóhoz közel álló csapatok több millió forinttal keresték meg, hogy másnap ellenem szavazzanak, mert akkor engem le lehet váltani. Úgy gondolom, hogy a pénzügyi megkereséséek pont a másik oldalról érkeztek, ezért furcsa Horváth Aladár szájából ez a rágalom, és ahogy az előbb mondtam visszautasítom minden egyes mondatát.

A rendőrök eddig közel negyven tanút hallgattak meg, köztük az OCÖ több elnökségi tagját is, de gyanúsított egyelőre nincs.