HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Ötszázan jelentkeztek az RTL Klub felhívására

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  RTL Klub
2005 Június 28    Forrás: Hidvégi-B. Attila - RomNet


Ez a cikk archív

Több mint ötszázan jelentkeztek az RTL Klub roma műsorvezetői felhívására - tudta meg a RomNet. A szeptember elsejétől induló egy éves képzésen a jelentkezőkből mindössze két fiatalt választanak ki, akik közül legalább az egyiküknek műsorvezetői szerződést kínálnak. De hogy ez még milyen jellegű műsor lesz, egyelőre nem lehet tudni - mondta a RomNetnek a kereskedelmi televízió sajtófőnöke kedden.

Hirdetmény

Az RTL Klub csatorna a Hégető Honorka Alapítvánnyal közösen hirdetett pályázatot, hogy tehetséges roma műsorvezető is helyet kapjon a képernyőn. A pályázati határidő 15-én járt le. A jelentkezők közül az RTL Klub munkatársaiból álló bizottság döntése alapján még a nyáron kiválasztják azt a két fiatalt, aki részt vehet az egyéves képzésen. A kiválasztott két fiatalnak a Hégető Honorka Alapítván havi bruttó 100 ezer forint ösztöndíjat biztosít a képzés indulásától kezdve, vagyis ez év szeptember 1-től - jövő augusztus végéig.

A két nyertes pályázó a televíziózás alapjai mellett beszédtechnikai képzésen, és intenzív angol nyelvtanfolyamon is részt vesz - mondta a RomNetnek Fazekas László.

A sajtófőnök tájékoztatása szerint a két leendő műsorvezető az RTL Klub valamennyi szerkesztőségében eltölt hosszabb-rövidebb időt, és belekóstolnak a különböző műsorok készítésébe, szerkesztésébe. Egyelőre azt még nem lehet tudni, hogy a közel 500 jelentkező közül csak fiúkat, vagy lányokat, esetleg egy fiút és egy lányt, választanak-e ki.

A RomNet információját - miszerint a megújuló Duna Televízió Híradóját a korábban bemondóként alkalmazott kétszeres Kazinczy-díjas, Ki-Mit-Tud? közönségdíjas, Horváth Kálmán vezetheti -, a csatorna hírműsorának főszerkesztője is megerősítette.

Szaniszló Ferenc a RomNetnek közölte: "reményeink szerint a korábban bemondóként alkalmazott kollégánkat minél több alkalommal üdvözölhetik majd a nézők a televízió képernyőin."

Fazekas László, az RTL Klub sajtófőnöke a RomNetnek azt mondta: "üdvözöljük a Duna Televízió kezdeményezését, és az új kollégának is sok sikert kívánunk."Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 április   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • A Jelölt – Tükörkép a valóságról

  • A Nemzetközi Romanapon

  • Setét Jenő: Egyenjogúságot a roma kultúrának!

  • Mozgolódnak a romák – alakul az új szövetség

  • Beer Miklós: Új Trianon fenyegetCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt