2024 March 29., Friday/Gedeon, Johanna napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Bakács Tibor Settenkedő: "Nem vagyok rasszista, de kik ezek? Cigányok?
2005. 05. 22. 00:00

A Tilos Rádió május 20-i péntek délutáni Honty és Hanna című műsorában a magyar labdarúgás helyzetéről is szó esett.

A Ferencváros csapatával kapcsolatban az egyik műsorvezető, Bakács Tibor Settenkedő azt mondta: "Én nem vagyok rasszista, de kik ezek? Cigányok?"

A Tilos Rádió május 20-i péntek délutáni Honty és Hanna című műsorában egyéb témák mellett arról is szó esett, hogy az idők során mennyire megváltozott a sportok világa. A tömegekre legnagyobb hatást kiváltó csapatsportról, a labdarúgásról kezdtek fejtegetésbe a műsorvezetők, így a magyar futball helyzetéről is.

A Ferencváros csapatáról is szó esett. Bakács Tibor Settenkedő szerint teljesen szétverték a legnagyobb magyar egyesületet, ezért 2010-re megszűnhet. A Magyar Kupa legutóbbi botrányos döntőjével, a Sopron-Ferencváros meccsel kapcsolatban felháborítónak nevezte, hogy a zöld-fehérek nem vették át az ezüstérmet, véleménye szerint ezért feljelenthetnék őket.

A Fradi játékosai saját nevelésűek voltak régen, most innen-onnan vásárolták őket - fogalmazott Bakáts, hozzátéve: teljes szívéből fradista, de nem érti, kik lehetnek ezek. Bakács Tibor Settenkedő ekkor azt mondta: "Én nem vagyok rasszista, de kik ezek? Cigányok?" A műsorba betelefonáló megjegyezte: "Itt akkor én kiszállok".

Bakács véleménye szerint a magyar futball egy üzleti vállalkozás, és becsapják az embereket. A műsorvezetők beszéltek arról is, hogy szerintük fel kellene oszlatni az összes hazai klubot, és tíz év múlva elölről kellene kezdeni mindent.