HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Kérték, és milliomos lett

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  Csóka János
2005 április 22    Forrás: Heves Megyei Hírlap


Ez a cikk archív

Ki halt meg pasaként az 1848-as szabadságharcosok közül Szíriában? A helyes válasz (Bem József) tízmillió forintot ért. Ennyit hozott a tudása az egri Csóka Jánosnak a Legyen Ön is milliomos! című játékban, amit tegnap este láthattunk az RTL Klub csatornáján. A 37 éves fiatalember azt mondja, ez nem volt nehéz kérdés. Történelem–művelődésszervezés szakon végzett az Eszterházy Károly Főiskolán.

Hirdetmény

A Családsegítő Központban szociális munkásként dolgozik, egyéneknek és családoknak segít problémáik megoldásában. Nyilván a munkája százszor többet ér, mint az, hogy tisztában van-e Bem tábornok halálának helyszínével, mégis: többéves bruttó fizetése sem éri el azt a pénzt, amit most megnyert.

Csóka János nős, a kisfia, Milán ötéves. A felesége, Judit azért nem kísérte el a stúdióba, mert ő még idegesebb lett volna, mint a Vágó Istvánnal farkasszemet néző férje. A kisgyerekkel otthon drukkoltak, s álmodni sem mertek róla, hogy apu megnyeri a lakásra való pénzt. Igaz, hogy kölcsönt is kell felvenniük, de kezdő tőkének tökéletes a nyeremény.

Azt mondja Csóka János: a képernyőn is látható volt, hogy ő cigány. Tisztában volt vele, ha sikere lesz, úgy nagyot néz a közönség. Ugyanakkor nem volt kétsége afelől, mekkora lebőgés volna, milyen gunyorosan legyintgetnének a nézők, ha megbukna az elején.

Különösebb készülés nem előzte meg a versenyt. Letöltötte az interneten található játékot, s azon próbálkozott. A műsor stúdiója a Pólus Centerben található. A sors fintora: néhány éve ezzel az épülettel szemben laktak feleségével albérletben, koldusszegényen. Most különösen jó érzés volt felnézni a régi lakás ablakára. Gazdagon.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Július   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • Újvidék lesz egy hétig Európa roma ifjúsági fővárosa

  • So keres, Europa?! – Roma fiatalok üzenete Európa kormányainak és politikusainak

  • Jesse Jackson polgárjogi harcossal emlékezünk a roma holokauszt áldozataira Birkenauban

  • Jesse L. Jacksonnnal emlékezett félezernyi roma fiatal a roma holokausztra Krakkóban

  • Jesse L. Jackson beszéde a roma holokauszt 75. évfordulójánCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt