2024 April 19., Friday/Emma napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Sztojka Katalin nem az Európai Roma Fórum képviselője
2005. 03. 02. 00:00

Sajnálatosnak tartom, hogy a kárpótlási visszaéléseket arra használják fel, hogy bemocskolják egy frissen megalakult nemzetközi szervezet nevét.

Az - közel négy évvel ezelőtti hír, hogy a lodzi konferencián megbizatást kapott a tárgyalódelegációban való részvételre.

Sajnálatosnak tartom, hogy a kárpótlási visszaéléseket arra használják fel, hogy bemocskolják egy frissen megalakult nemzetközi szervezet nevét. Kérem, tájékozódjanak korrektül, mielőtt ilyesmit leírnának.

Egyébként Sztojka Katalin cigány kisebbségi önkormányzati vezetőként ismert személyiség, pontosan elég lett volna ezt a titulusát feltüntetni, ne akarjanak szenzációt, ott, ahol nincs!!!

Oknyomozásuk pedig igazán kiterjedhetne az osztrák meghirdető fél eljárására és azokra a cigány vezetőkre, akik ezt a helyzetet előidézték. Köztudott, hogy mindenféle ellenőrzés, szakértői közreműködés nélkül intézték ezt az ügyet. Szerintem szándékosan.

A felelősség a helyzet előidézőit éppúgy terheli, mint akik visszaéltek vele.

Egyébként Sztojka Katalin még csak gyanúsított, bűnössége nincs bebizonyítva! Nem illett volna várni még a hírbe hozásával????

Kérem helyreigazításomnak adjanak helyt, a megjelent cikkel azonos helyen!


Daróczi Ágnes

Az Európai Roma Fórum Ideiglenes Végrehajtó Bizottságának tagja



Budapest, 2005.03.02.