2024 April 20., Saturday/Konrád, Tivadar napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Zsiga Alfonz a Rádió C új ügyvezetője
2004. 08. 27. 00:00

Több hónapos átmeneti állapot után a csütörtök késő esti órákban egyhangúlag Zsiga Alfonzot választotta a Rádió C új ügyvezető igazgatójává a Rádió C tulajdonosi testülete.

Emlékezetes: a Rádió C Kerényi György ügyvezető-főszerkesztő távozása utáni új menedzsmentje, Daróczi Dávid főszerkesztő és Mark West ügyvezető május elején, alig egy hónap után lemondott, miután a rádió működtetésének új koncepciójáról nem tudott megegyezni a tulajdonosi testülettel.

Ezt követően többszöri nekifutásra, augusztus 26-án döntött úgy a testület, hogy Zsiga Alfonz pályázatát fogadja el - közölte az RSK-val Csongor Anna, a rádió tulajdonosi testületének tagja.

- Az új ügyvezetőtől a tulajdonosok azt várják, hogy kivezesse a rádiót a jelenlegi válságos helyzetéből - hangsúlyozta Csongor Anna. - Zsiga Alfonz válságstratégiát készített, és bízunk abban, hogy több, korábban már megnyert pályázati pénz is hamarosan megérkezik a rádió számlájára, amelyet eddig azért nem utaltak át a pályáztatók, mert a rádiónak nem volt ügyvezetője. Megnyíltak a lehetőségek - tette hozzá Csongor Anna.

A Rádió C jelenlegi helyzetéről Csongor Anna azt mondta: anyagilag jobb helyzetben van, mint tavaly ilyenkor, a fizetéseket késéssel ugyan, de ki tudják fizetni. - Nem várunk csodát, de bízunk az új ügyvezetőben - mondta.

- Célom, hogy minél hamarabb stabilizáljam a rádió helyzetét - mondta az RSK-nak Zsiga Alfonz megválasztott új ügyvezető. Hozzátette: hivatalosan szeptember 1-én veszi át a teendőket, de már addig is egyeztetéseket folytat a rádió jelenlegi munkatársaival, köztük Ignácz József megbízott főszerkesztővel, akinek munkájára továbbra is számít. - A közeljövőben új arculattal, új műsorokkal jelentkezik a Rádió C, azzal a céllal, hogy a romák még jobb, még pontosabb, még szórakoztatóbb rádiót hallgathassanak - hangsúlyozta Zsiga Alfonz.