HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Tizenheten pályáznak a Rádió C ügyvezetői posztjára

betűméret csökkentése betűméret növelése
Címkék:  rádió c, Csongor Anna
2004 Július 19    Forrás: Origo


Ez a cikk archív

A július 15-én lejárt beadási határidőig tizenöten adták le pályamunkájukat, további két jelentkezőnek teljesítették kérését, hogy később nyújthassa be a pályázatot - mondta az adó tulajdonosai közé tartozó Autonómia Alapítvány igazgatója. Csongor Anna azt reméli, még e hónap végén kihirdethetik az eredményt.

Hirdetmény

Június végén tették közzé az ország első, Budapest körzetében működő roma adójának tulajdonosai a Rádió C Kisebbségi Műsorszolgáltató Közhasznú Társaság ügyvezetői posztjára kiírt pályázatot.

Mark West ügyvezető és Daróczi Dávid főszerkesztő május elején mondott le alig egy hónapig betöltött posztjáról, miután a médium tulajdonosainak közgyűlése nem fogadta el a rádió megújításával kapcsolatos koncepciójukat.

Az adó vezetéséhez közel álló, neve mellőzését kérő forrás korábbi közlése szerint sürgetővé teszi a Rádió C-nél a személyi kérdések rendezését az a tény is, hogy a médium legfontosabb kereskedelmi partnere a két vezető lemondása miatt nem folytatta május elején a két társaság közötti együttműködés meghosszabbításáról szóló tárgyalásokat.

"Akkor lehet majd újragondolni, hogy tud-e segíteni a Magyar Rádió, ha lesz stabil menedzsmentje és kialakult műsorszerkezete a Rádió C-nek" - közölte Morvai Katalin, a Magyar Rádió kommunikációs vezetője egy hónapja az MTI-vel.

"Nagyon nagy érvágás lenne a számunkra, ha nem sikerülne ismét megállapodnunk" - fogalmazott a két médium együttműködéséről neve mellőzését kérve a Rádió C egyik vezetője akkor az MTI-nek, nem részletezve, mekkora anyagi kiesést jelentene ez a rádiónak. (Sajtóhírek szerint a roma rádió bevételének addig mintegy fele származott a közszolgálati médiummal való együttműködésből.)

A Magyar Rádió 2003. április 29-én kötött egy évre szóló szerződést az akkor komoly anyagi gondokkal küszködő Rádió C-vel arról, hogy meghatározott rendben műsorokat vásárol partnerétől a közszolgálati médium.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Július   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • So keres, Europa?! – Roma fiatalok üzenete Európa kormányainak és politikusainak

  • Jesse Jackson polgárjogi harcossal emlékezünk a roma holokauszt áldozataira Birkenauban

  • Jesse L. Jacksonnnal emlékezett félezernyi roma fiatal a roma holokausztra Krakkóban

  • Jesse L. Jackson beszéde a roma holokauszt 75. évfordulóján

  • Visszafogadta a Fidesz a cigányozó edelényi polgármestertCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt