HÍRDETÉS


HÍREINK
vissza

Rádió C: egy hónapot után távozott az új menedzsment

betűméret csökkentése betűméret növelése
2004 Május 05    Forrás: Index


Ez a cikk archív

A Rádió C tulajdonosai keresik az egy hónapja kinevezett ügyvezető és főszerkesztő utódját, miután az eléjük terjesztett új műsorkoncepcióról nem alakult ki egyetértés a felek között - közölte Csongor Anna, a rádió tulajdonosi testületének tagja szerdán az MTI-vel.

Hirdetmény

"Kaptunk egy új koncepciót, ami nem találkozott minden elemében a tulajdonosok képviselőinek elképzeléseivel, mert mi azt a rádiót szeretnénk jobb minőségében megtartani, ami a rádió eddig volt" - mondta Csongor Annak, akit a Magyar Hírlapban megjelent információ nyomán kérdezett meg az MTI.

Szavai szerint - bár az új ügyvezető és főszerkesztő által javasolt változtatások jelentős részével, ha vitatkozva is, de egyetértettek, nem volt idejük arra, hogy kifejtsék, melyek azok a sarokpontok, amelyeket megőrzendőnek tartanak a médiumban.

"A koncepció általuk történt ismertetése után, a közös vélemény kialakítása előtt felmondtak" - közölte, hozzátéve, hogy felkérte a médium ügyvezetőjét, kezdeményezze a tulajdonosi testület ülésének összehívását "a további munka kereteinek kialakítása érdekében".

Az ügyben kedden mind Mark West ügyvezető, mind Daróczi Dávid főszerkesztő elhárította az MTI érdeklődését. Nevük mellőzését kérő, a rádió ügyeit jól ismerő források közlése szerint a két vezető hétfőn este vázolta elképzeléseit, lemondásukat pedig kedden dél körül nyújtották be.

Alig egy hete beszélt Mark West arról az MTI-nek, hogy az átalakítással kapcsolatos elképzeléseit már kidolgozta és letette a tulajdonosok asztalára. Hozzátette, "ez mindenképpen egy közszolgálati rádió, amelynek nem több zenét kell adnia, hanem azt kell megtalálnia, mikor és milyen műsor érdekli leginkább a hallgatókat".

Mark West akkor megjegyezte, hogy a jelenleg 70-80 százalékot kitevő pályázati pénzek arányát három-öt év alatt látja lefaraghatónak 30-40 százalékra.Hirdetmény

vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2020 Július   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉS


EGY ÉVE TÖRTÉNT
  • So keres, Europa?! – Roma fiatalok üzenete Európa kormányainak és politikusainak

  • Jesse Jackson polgárjogi harcossal emlékezünk a roma holokauszt áldozataira Birkenauban

  • Jesse L. Jacksonnnal emlékezett félezernyi roma fiatal a roma holokausztra Krakkóban

  • Jesse L. Jackson beszéde a roma holokauszt 75. évfordulóján

  • Visszafogadta a Fidesz a cigányozó edelényi polgármestertCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Oszlassa-e fel magát azonnal az Országos Roma Önkormányzatot?


KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:

  • 100 Tagú Cigányzenekar    Phiren Amenca    Parno Graszt