2024 April 25., Thursday/Márk napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Az OVB elutasította Farkas óvásait
2003. 01. 11. 00:00

Az OVB elkezdte a korábban megszavazott levezető elnökök elfogadását. Ezek szerint Farkas Flórián óvását nem fogadták el.

Az OVB elkezdte a korábban megszavazott levezető elnökök elfogadását. Ezek szerint Farkas Flórián óvását nem fogadták el. Mint azt korábban hírül adtuk Farkas Flórián három beadványt nyújtottak be ezért az OVB-hez. Beadványaiban azzal vádolta a baloldalt, hogy manipulálja a választásokat. Horváth Aladár, a DRK jelöltje szerint ez pont ellenkezőleg történik.

A helyszínen kiderült, hogy Farkas ellen fordult több Lungo Dromos vezető is. Vasutas Horváth László, volt Lungo Dromos megyei vezető, az Encsi Cigány Önkormányzat elnöke szerint Farkas Flórián eladta az elmúlt nyolc évben a romákat.

Erősen kritizálta Farkas Flóriánt Solt Pál paksi romavezető, a bedőtanyai romák szószólója is. A vezető elmondta: Farkas időt akar nyerni, mert a romákat cserbenhagyó politikája miatt megbukott. Hozzátette: a romák döntő többsége tisztában van azzal, hogy Horváth Aladár mennyi mindent tett értünk. A Lungo Drom mostani akcióját hozzánk hasonlóan elfogják ítélni.