BLOGOK
vissza

Szeretlek téged


2010 November 21 

Forrás: Karádi László
Hirdetmény

                                      Szeretlek téged

 

 

27. 2Sám 2,6

Annak okáért most az Úr cselekedjék veletek irgalmasságot és igazságot; sőt én is ezt a jót teszem veletek, hogy ezt cselekedtétek; (imádkozom-értetek barátaim)

 

Semmi az, amit az ember kap rosszindulatú ember társaitól,- én inkább örülök, mert látom, hogy az Isten ellen dolgozó vagy gondolkodó emberek vesznek körbe - és van kikért, imádkozhatok az én feleségemmel.

 

Az ébredésnek időszakát éljük, és Isten az engedelmes gyermekeket keresi: azokat, akik örökéletre vágynak, azokat, aki egy közösségen belül fel tudja vállalni a másik ember nyomorát, fájdalmát, keserűségét. Mert azt mondja Isten lelke, aki add, annak mindene megvan, hogy adhasson, - ne a múltakban való keserűségeket kutasd, hanem az életet adó kegyelemért könyörögj a te Istenedhez, mert én is ezt teszem szüntelen megállás nélkül.  Mert nem lesz előre haladásod, hanem csak folyamatosan keresed azt, hogy kinek tudjál gáncsot vetni. Ne légy gonosz, hanem keresd a jót, és ha megvan, cselekedd meg, mert ha nem teszed, akkor neked a bűnöd az: ne vermet ássál nekem és az én Feleségemnek, hanem keresd a velünk való jó kapcsolatot, mert az neked egészségedre válik és lelked békességére. Fogadd meg a tanácsot, mert nem az én akaratom ez, hanem Istené.

 

Zsolt 119,85

Vermet ástak nékem a kevélyek, a kik nem a te törvényed szerint élnek.

 

Nincs bennünk harag, inkább alázat, mi folyamatosan nyújtsuk kezeinket, miért nem fogadjátok el? Miért kerültök minket? Nem vagyunk fertőzőek, ugyan azt a nyelvet beszéljük, amit ti is beszéltek, de mégse értsük egymást. Ugyanott lakunk mi is, mégis elmegyünk egymás mellett, miért ez a gyűlölet? Miért ez az indulat? Én nem értem, se a családom, kérdezem magamtól vagy talán az a baj, hogy Isten munkálkodik, és békességet megnyugvást, egy akaratot szeretne Kecskeméten? Hogy higgyünk őbenne, és szánjuk oda a mi bűnös életünket. Mert látja, hogy milyen nagy keserűség uralkodik a Cigány népen, nem akarjátok, az örök életet. Gyertek legyünk egyek az Isten akaratában, és minden a mi javunkra lesz, és ez nem hazugság, hanem ígéret Jézustól, mert amit ő mond, az szent és igaz. ÁMEN.

 

Zsolt 1,6

Mert tudja az Úr az igazak útját; a gonoszok útja pedig elvész.

 

Kérlek, az Úr nevében ne engedd meg magadnak, hogy a szenvedések szövevényes útját válaszd, ha nem légy résen a jóra, és annak befogadására, mert Isten nagyon szeret téged és családodat.

 

Karádi László
Hirdetmény
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

A RomNet cikkeihez regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Ha még nem regisztrált, tegye meg itt!


Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás.


vissza az oldal tetejére

PROGRAMAJÁNLÓ
Előző hónap 2015 December   Következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Aktuális: 

Nincs esemény

HÍRDETÉSEGY ÉVE TÖRTÉNT
 • Farkas Félix: Nem kell a feszültségkeltés!

 • Próbálja meg egy levegővétellel elmondani, mi lesz Farkas Flórián feladata!

 • Farkas Flórián miniszterelnöki biztos lett

 • Roma kulturális programsorozat

 • Haszilló zsidózása és cigányozása nem bűncselekményCÍMKE FELHŐ
KI KICSODA?

SZAVAZÁS

Halottál valaha a ROMED2 és ROMACT magyarországi programáról? Pedig a programok célkitűzése a helyi roma integráció valós előmozdítása.KÖVESSEN MINKET ONLINE
KÉPGALÉRIA
 PARTNEREINK:


 • sosi - na mi van?
  www.sosinet.hu

  Decade of Roma Inclusion

 • Rádió C  100 Tagú Cigányzenekar  MTV-Roma magazin